FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 21/09/2017

Comunicat FEEC – La FEEC desmenteix l’escorcoll a la seu de la federació

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) desmenteix l’escorcoll a la seu de la federació per part de la Guàrdia Civil, tal com s’ha informat en alguns mitjans de comunicació.

En cap moment s’ha rebut cap tipus de requeriment d’escorcoll per part de les forces de seguretat de l’Estat. En l’àmbit personal el president de la Federació, Jordi Merino, afirma que ahir dos agents de paisà haurien demanat per ell tot i desconèixer els motius que han portat a aquesta demanda.

Des de la FEEC, com a federació històrica quasi centenària i amb unes arrels catalanistes i democràtiques, sempre s’ha defensat el dret a decidir i la identitat cultural i nacional pròpia de Catalunya. L’excursionisme al nostre país cal recordar que ha anat lligat des dels seus inicis a la conservació de l’espai en què es desenvolupa i a la fusió entre la muntanya i la cultura catalana.

Davant de les actuacions dutes a termes ahir per part de l’Estat a diferents seus del Govern català, la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya s’ha sumat a la defensa de les institucions catalanes, posicionant-se així, un cop més, a favor del dret a decidir i dels drets democràtics de Catalunya.

Des de la Federació sumem esforços amb les altres federacions esportives catalanes i juntament amb la UFEC volem dir que: “Això no és un joc”.