FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 20/10/2016

Coll de Nargó torna a acollir l’aplec d’escalada no competitiva més destacat de Catalunya

Escalada

Coll de Nargó acull el 5è Aplec d’Escalada de l’Alt Urgell els propers 21, 22 i 23 d’octubre, la trobada no competitiva que aplega més participants a tot Catalunya. Com en les anteriors edicions, vindrà acompanyat d’un munt de propostes: audiovisuals, passis de pel·lícules, demostració de highlines i teles acrobàtiques, un inflable per a nens, sopar, música en directe i el ja tradicional “Llençament al pernil” el dissabte al vespre i la xocolatada popular de diumenge al matí.

L’organització vol que cada any l’aplec sigui més sostenible i és conscient que les massificacions perjudiquen l’entorn, és per això que hem convidat l’escalador i guia de muntanya i escalada Joan Olivé que farà una xerrada informativa i presentarà l’Econtainer, recipient pensat per facilitar que no deixem residus a la muntanya.

Com en l’anterior edició els participants al sopar que portin el seu got i els seus coberts se’ls hi descomptarà un euro i, com a novetat, a tots als participants al sopar se’ls regalarà un got reciclable commemoratiu de l’aplec. Continuarem separant deixalles i vetllant per tal que l’entorn no es malmeti.

L’aplec es pot fer gràcies a un fantàstic grup de voluntaris, el suport de l’ajuntament i de la Unió Excursionista Urgellenca i l’Agrupació Excursionista de l’Urgell de Tàrrega. A més a més, de comerciants locals que col·laboren amb l’aplec i les diferents empreses que regalen material pel concurs que es fa el dissabte al vespre.