FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 30/01/2017

Clàudia Galícia, plata en la prova d’esprint de la Copa del Món

Esquí de muntanya

La primera prova d’esprint de la Copa del Món d’Esquí de Muntanya s’ha disputat a Cambradase, a la Catalunya Nord, el diumenge 29. Molts dels esquiadors catalans que participen al circuit internacional són especialistes en aquesta disciplina, la més jove de les tres que conformen el format competitiu en l’esquí de muntanya.

Clàudia Galícia, primer podi de la temporada internacional

Clàudia Galícia (CE Cerdanya Skimo Team) s’han penjat la plata a Cambradase.  “Estic molt feliç amb el segon lloc, encara que llàstima d’haver perdut el primer lloc en l’última corba de la baixada. No obstant això, estic feliç per les sensacions que he tingut pujant, he anat davant fins a dalt de tot”, ha explicat Galicia després de la carrera. Laetitia Roux ha estat la més ràpida en el circuit d’esprint, mentre que Déborah Chiarello ha ocupat el tercer lloc del podi.

El Campionat d’Espanya Vertical i d’Esprint que es disputarà a Cerler els dies 4 i 5 febrer serà el proper objectiu de Galícia i de la resta de catalans. L’esquiadora del CE Cerdanya Skimo Team intentarà sumar un títol més al triplet que ja acumula aquesta temporada: campiona de Catalunya de Curses Verticals i Individual, i Campionat d’Espanya Individual.

En les categories més joves, Júlia Casanovas (CE Cerdanya Skimo Team) també ha sumat el primer podi de la temporada, guanyant l’esprint en júnior femení.