Feec Notícies -

Notícies - 26/02/2017

Clàudia Galícia i Mireia Miró, subcampiones del món d’esquí de muntanya per equips

Esquí de muntanya

L’esdeveniment Alpago-Piancavallo, a Itàlia, acull el Campionat del Món d’Esquí de Muntanya de la International Ski Mountaineering Federation (ISMF), entre els dies 23 de febrer al 2 de març. El campionat es va obrir el divendres amb una de les curses més importants, la individual, d’on va resultar subcampió del món Kilian Jornet.

Clàudia Galícia i Mireia Miró, subcampiones del món

La cursa per equips s’ha disputat el diumenge 26 i ha marcat l’equador dels campionats, a falta de les proves d’esprint, vertical i relleus. Els esquiadors catalans han sortit entre els favorits, en una disciplina on ja acumulen títols importants.

Clàudia Galícia (CE Cerdanya Skimo Team) i Mireia Miró (UEC Gràcia) s’han proclamat subcampiones del món d’esquí de muntanya per equips. Les catalanes han dominat la cursa durant la primera part del recorregut però l’equip francès format per Axelle Mollaret i Lorna Bonnel ha anat guanyant terreny per darrera. Finalment Mollaret-Bonnel han aconseguit superar a Galícia-Miró i s’han fet amb el campionat mundial, marcant un temps de 2 hores 33 minuts. L’equip català ha creuat la meta amb un temps de 2 hores 36 minuts.

El subcampionat mundial se suma al palmarés de la parella Galícia-Miró, que l’any passat ja va aconseguir una treballada segona plaça a la Pierramenta, on corrien juntes per primer cop.