FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 27/03/2017

Clàudia Galícia i Marta Garcia, plata i bronze en esprint a la copa del món

Esquí de muntanya

La Mondole Ski Alp ha acollit la penúltima prova de la Copa del Món d’Esquí de Muntanya de la International Skimountaineering Federation (ISMF), a Prato Nevoso (Itàlia), els dies 25 i 26 de març. Durant el cap de setmana s’ha disputat la prova individual i la decisiva prova d’esprint, darrera de la temporada, on s’han decidit els guanyadors de la copa.

Clàudia Galícia i Marta Garcia pugen al podi

Clàudia Galícia (CE Cerdanya Skimo Team) ha aconseguit el subcampionat de la copa del món en la modalitat d’esprint després de la tercera plaça aconseguida a la Mondole Ski Alp. Galícia ha sumat importants resultats aquesta temporada en la copa del món com els podis d’Erzincan (Turquia) o el de Cambradase que li han permès fer-se amb la plata en la classificació final.

Marta Garcia (CE Cerdanya Skimo Team) ha tancat el podi, penjant-se el bronze. Garcia també va pujar al podi a Erzican i a la Mondole Ski Alp ha estat segona, per darrera de Laetitia Roux. La francesa no ha tingut rival en aquesta copa del món i ha aconseguit l’or en esprint.

La Val d’Aran Skimo World Cup, darrera prova de la Copa del Món de la ISMF

La Val d’Aran Skimo World Cup serà la darrera de les cinc puntuables de la copa mundial i decidirà els guanyadors de les categories individual i vertical. La prova individual es disputarà en el marc del Ral·li del CEC, el dissabte 8 d’abril, mentre que la vertical s’inclourà dins de l’Era Pujada, el dia 9 d’abril.

Les inscripcions per les dues proves, tant les puntuables per la copa del món, com la de la Copa Catalana FEEC-Ferrino per equips i modalitat open, estan obertes fins el dia 5 d’abril, i es poden formalitzar a través del lloc web oficial de la prova.

Fotografia / ISMF