FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Cinc medalles per la Selecció Catalana de Raquetes de Neu a la Ciaspoladalpina | FEEC

Notícies - 25/02/2017

Cinc medalles per la Selecció Catalana de Raquetes de Neu a la Ciaspoladalpina

Raquetes de neu

L’equip de la Selecció Catalana de Raquetes de Neu de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha respost a la World Snowshoe Federation (WSSF) aconseguint cinc medalles a la cursa Ciaspoladalpina, a la província de Bèrgam (Itàlia), el 25 de febrer. Els catalans han participat en aquesta cursa, on sí que se’ls ha permès córrer representant a Catalunya, com a alternativa al campionat del món, on la WSSF ha vetat a la selecció catalana.

Els corredors de la selecció presents a la Ciaspoladalpina han estat: Sílvia Leal (Centre Excursionista Pontsicà), Marc Traserra (Club Excursionista Voltregranès ARS), Eduard Hernández (AE Matxacuca), Laia Aguilar (CE Calldetenes) i el propi seleccionador, Just Sociats (CN Terrassa).

Eduard Hernández, Sílvia Leal i Laia Aguilar, guanyadors

Els cinc corredors catalans han dominat la cursa i han copat els podis. La coincidència amb el campionat mundial ha fet que la participació fos més baixa que en anteriors edicions, però l’equip català ha hagut de competir al cent per cent per fer-se amb la victòria.

Eduard Hernández ha estat el millor en categoria masculina. Per darrera seu, amb poca diferència, han entrat Marc Traserra, segon, i Just Sociats, tercer. En dones, Sílvia Leal i Laia Aguilar han creuat alhora la línia de meta després d’anar juntes la cursa.