FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 20/12/2016

Catorze joves formaran part del Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya de Catalunya el 2017

Curses per Muntanya

Els tècnics responsables del Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya de Catalunya (CTCMC), Pere Rullan i Fernando Rosa, ja han comunicat quins joves esportistes formaran part del Centre aquest 2017.

Els 14 nois i noies seleccionats són: Aleix Solé (Obrint Traça Club Esportiu), Amàlia Bardolet (Centre Excursionista de Torelló), Arnau Cases (Espot Esquí Club Valls d’Àneu), Clara Duran (Club Excursionista Madteam), Isaac Barti (Centre Excursionista d’Olot), Jana Aguilar (Club Excursionista Calldetenes), Josep Morales (Associació Esportiva Matxacuca), Laia Aguilar (Club Excursionista Calldetenes), Laia Gonfaus (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà), Maria Beringues (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà), Martí Nogué (Unió Excursionista Vic), Montserrat Moya (Centre Excursionista Esquirol), Sebastià Feliu (Associació Esportiva Pallars) i Youssef Abaghad (Unió Excursionista de Catalunya Tortosa).

Els 39 joves que es van presentar a les proves d’accés van realitzar les proves en dues localitats diferents el cap de setmana del 26 i 27 de novembre. Matadepera va acollir 19 aspirants i, a Ripoll, n’hi van assistir 20. Els participants van haver de realitzar una prova de multi-salts laterals, una prova de velocitat i una prova específica d’ascens, juntament amb una entrevista personal.