FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 02/02/2016

Cap de setmana formatiu per als àrbitres de curses per muntanya de la FEEC

Curses per Muntanya

Els àrbitres de curses per muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) s’han reunit a Cornudella de Montsant (el Priorat) per a participar en un cap de setmana de formació. Coordinats per Javier Palomo i Martí Riera, els àrbitres han dividit la formació en dues sessions, una dissabte 30 de gener i l’altra l’endemà diumenge 31 de gener.

Els assistents han participat en una xerrada que ha servit per a millorar la comunicació, la cohesió i la coordinació de l’equip, a càrrec d’Orthos. També han fet un balanç de la temporada 2015 juntament amb l’Àrea Tècnica de la FEEC, el Comitè de Curses d’Ultraresistència i el de Curses per Muntanya, i s’ha parlat dels canvis en el nou reglament. També s’ha repassat el protocol de marcatge i han tancat el dissabte amb un sopar de germanor. Diumenge els àrbitres s’han desplaçat per a fer pràctiques i una prova física, i s’ha repassat el protocol de marcatge fent una pràctica per a la zona.

La temporada de Curses per Muntanya de la FEEC comença el 21 de febrer amb i la Cursa de Muntanya la Cameta Coixa, campionat de Catalunya per equips, i la 4a Cursa d’Eramprunyà; la de Curses de Resistència de la FEEC comença el 17 d’abril amb la cursa Pels Camins dels Matxos, i la de Curses d’Ultraresistència de la FEEC el 2 d’abril amb la 5a Ultra Trail Muntanyes de la Costa Daurada.