FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Eljoc
Foto: Eljoc

Notícies - 24/08/2022

Cambrils, segona aturada de la Copa catalana de Marxa Aquàtica

Baix Camp Marxa aquàtica

La primera edició de la Copa Catalana de Marxa Aquàtica arriba aquest cap de setmana a Cambrils. La platja del Regueral serà l’encarregada d’acollir la Marxa Aquàtica Vila de Cambrils (CE Cambrils), que es converteix així en la segona prova de la competició que es va encetar el passat 10 de juliol a la platja de Creixell

Els esportistes competiran durant tota la copa en tres disciplines: 50 metres. Individual amb rem. Masculí i Femení, 200 metres. Individual. Masculí i Femení i 800 metres. Binomi. Masculí i Femení i Mixta (home-dona). Els 200 i 800 m seran a mà nua sense l’ajuda del rem. Cada esportista podrà participar fins a un màxim de tres de les competicions programades. 

A la primera prova de la copa el domini dels esportistes del CE Aritjol va ser total. Així les germanes Anna i Berta Montaner (CE Arítjol) encapçalen la classificaciço del binomi femení dels 800. En categoria masculina la parella formada per l’ Oriol Ferre i Miquel Sánchez (CE Arítjol) també encapçalen la classificació, com també ho fan Miquel Àngel Bové i Alícia Domingo (CE Arítjol) en categoria mixte.

En proves individuals domini de la també Aritjol Elena Vilalta (CE Arítjol) que és líder en els 80 i 50m en categoria femenina. EN categoria masculina Sergi Cebrián (CE Arítjol) encapçala els 50m i  els 80m el lideratge és per l’ Oriol Ferre (CE Aritjol).

Aquest cap de setmana a Cambrils nova oportunitat per a veure els millors especialistes de Marxa Aquàtica competint a la platja del Regueral.