FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Buff Epic Trail Aigüestortes’, un nou repte pels amants de les curses per muntanya | FEEC

Notícies - 26/06/2014

Buff Epic Trail Aigüestortes’, un nou repte pels amants de les curses per muntanya

Curses per Muntanya

Buff presenta un nou repte pel 2014, la Buff Epic Trail Aigüestortes, que se celebra el 2 d’agost, amb sortida i arribada al municipi de Barruera, a la Vall de Boí (l’Alta Ribagorça). La prova ofereix un recorregut de 100 quilòmetres i 8.000 metres de desnivell acumulat, al voltant del Parc Nacional d’Aigüestortes i l’Estany de Sant Maurici.

Una ruta d’exigència per camins de muntanya amb pendents màxims del 56 %, amb una participació limitada a 350 corredors i que, a causa de l’exigència del recorregut, ha rebut la categoria de cursa puntuable per a l’Ultra Trail du Mont-blanc. Com en d’altres proves de característiques similars, per validar la inscripció és imprescindible presentar un certificat mèdic de no contraindicacions en la pràctica de la cursa. La prova compta amb la participació dels atletes d’alt nivell Anton Krupicka, Arnau Julià, Joe Grant i Núria Picas, de l’equip Buff.

Buff Epic Trail AigüestortesLa Buff Epic Trail Aigüestortes presenta tres categories masculines i tres més de femenines: Absoluta, Sènior (de 18 a 44 anys) i Màster (a partir de 45 anys). S’entregaran premis als tres primers classificats de cada categoria, i rebran premis en metàl·lic els cinc primers de la categoria absoluta masculina i femenina, amb dotacions compreses entre 300 i 2.000 euros. Les inscripcions restaran obertes fins el 16 de juliol.