FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 11/04/2016

Bons resultats dels joves del CTEEC a la Copa d’Espanya d’Escalada, a Saragossa

Escalada esportiva Escalada

El rocòdrom Dock 39, a Saragossa, ha acollit la segona prova de la Copa d’Espanya d’Escalada de Dificultat. Durant la segona jornada de la competició, el diumenge dia 10, quasi un centenar d’escaladors han participat en les categories juvenils. L’equip del Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya (CTEEC) de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha competit amb 11 dels seus integrants.

Quatre dels membres del CTEEC ha brillat especialment a Saragossa. Rut Casas (GE Manlleu) i Marta Palou (CE Ascensiones Guiadas) han sigut les guanyadores de les categories sub16 i sub20, respectivament. Olívia Marsella (UE Sabadell) ha sigut tercera de la categoria sub18. En categoria masculina, Héctor Bazán (GE Manlleu) ha aconseguit la tercera plaça de la categoria sub16.  A més dels bons resultats dels escaladors del CTEEC, Maria Benach ha aconseguit la segona plaça de la categoria sub16, i Guillem Montsech també la segona plaça de la categoria sub18 (CE Alpicat).

La resta de components del centre de tecnificació també han disputat les finals i tots han acabat entre els 10 millors de les respectives categories. Luna Marsella (UE Sabadell) ha sigut sisena en categoria sub16, mentre que Alba Pelfort (CE Uecanoia) i Rut Mosench (CE Alpicat) han empatat en novena posició. Ton Casas (GE Manlleu) ha sigut cinquè en categoria sub16, i Pere Borrell (UE Sabadell), Rai Suñé (UE Urgellenca) i Cedric Lluc (CE Sant Celoni) han empatat punts, acabant vuitens. Àlex Hernández (CE Berguedà) ha acabat quart en categoria sub20.

Els resultats dels juvenils a Saragossa han deixat molt oberta la Copa d’Espanya. Igual que a la categoria sènior, el resultat final es decidirà a Barcelona, els dies 14 i 15 de maig, a la tercera i última prova de la copa.

Fotografia / Anna González

[table id=205 /]