FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 15/11/2019

Aventura X-Perience repeteix podi a la 16a Copa Catalana de Raids

Selva Raids d'esports de muntanya

Aventura X-Perience Sprint Raid ha tancat la 16a Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya de la FEEC i una vegada més, l’equip Aventura X-Perience 2 s’ha emportat la victòria de la prova. Aquest equip l’han format esportistes del Club Alpí Palamós i del Centre Excursionista de Caldes de Malavella. El conjunt de la comarca de la Selva ha acabat segon a la classificació general després de guanyar dues de les proves de la Copa Catalana.

El combinat Aventura X-Perience 1 s’ha imposat a la classificació general i s’ha proclamat el campió d’enguany de la Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya. Tot i que els dos equips d’Aventura X-Perience han estat els clars dominadors de la Copa, fins a l’última prova no s’ha decidit qui seria el campió ja que ambdós equips han guanyat dues de les competicions.

La medalla de bronze se l’ha emportat l’equip Indiketes Adventure Team, un equip format per membres del Centre Promoció Activitats de Muntanya (SE) i del Club Alpí Palamós.

La temporada queda per acabada després de disputar-se les quatre proves del calendari que es van iniciar el passat mes de setembre amb el Raid Aventura X-Perience 24 h a Caldes de Malavella, seguint pel Raid del Segre, el Costa Brava Raid Aventura X-Perience i que ha tancat amb l’Aventura X-Perience Sprint Raid a la comarca Gironina.

Cal recordar també que el passat mes de setembre el Raid Aventura X-Perience 24 h també va ser la prova del Campionat de Catalunya on l’equip Aventura X-Perience va proclamar-se campió.