FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Arrenca la Copa FEEC-Ferrino per equips amb la Traça Muga | FEEC

Notícies - 08/02/2017

Arrenca la Copa FEEC-Ferrino per equips amb la Traça Muga

Esquí de muntanya

La Unió Excursionista Urgellenca organitza la cursa d’esquí de muntanya per equips Traça Muga, el dia 12 de febrer, a Arànser. Amb aquesta cursa arrenca la 33a Copa FEEC-Ferrino per equips que comptarà amb un total de tres proves: Traça Muga; la 18a Poca Traça, el 26 de març; i el 59è Ral·li del CEC, el 8 d’abril.

La cursa cobreix un recorregut per les muntanyes que envolten l’estació d’esquí nòrdic d’Aransa, els massissos Monturull-Perafita-Estanyons. Segons l’organització “la zona on es disputa la cursa presenta bones condicions per la pràctica de l’esquí de muntanya. El passat mes de novembre la zona va quedar coberta per una capa d’uns 20-40 cm de neu sense ventar que ha perdurat fins al gener a les obagues i solanes per sobre dels 2.400 metres amb poca transformació. A mitjans de gener ha caigut una forta nevada amb gruixos superiors als 50 cm en una situació de vents de nord que ha millorat molt la innivació”.

Dins del mateix programa de la Traça Muga se celebra la segona prova de la Copa Catalana i Circuit Català de Raquetes de Neu, que es va encetar a les Valls d’Àneu amb la Foc de Neu. Les inscripcions per a tots els esdeveniments estan obertes i es poden formalitzar a través del web de la FEEC.