FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 02/11/2023

‘Amunt’, un festival de muntanya a Gràcia

Barcelonès Alpinisme Cultura

El Club Excursionista de Gràcia organitzarà entre els dies 13 i 18 de novembre una gran festa de muntanya en què participaran alguns dels millors alpinistes, escaladors i muntanyencs catalans i d’arreu del món.  Juanjo San Sebastián o Eloi Callado són només alguns dels noms que ens podrem trobar en la segona edició del festival de muntanya “Amunt” del CEG  on els plats forts arribaran amb la ponència de Denis Urubko el 17 de novembre i el 18 de novembre amb Lynn Hill 

A més a més, els federats podran beneficiar-se d’un descompte del 16% sobre el preu de les entrades individuals (els abonaments ja porten el descompte aplicat i no cal codi). Per obtenir-lo només hauran de fer servir el codi “AMUNTFEEC el qual hauran de posar en el moment de comprar-les. A l’entrada del festival, aquells que hagin fet servir el codi hauran de presentar la seva tarjeta federativa juntament amb el seu DNI per demostrar que són federats de la FEEC.

En la web del festival s’explica clarament que els objectius bàsics d’aquest son:  el foment, desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i esportiva i el foment de la cultura des dels valors de l’excursionisme i l’esport. La temàtica de les ponències giren entorn de l’establiment d’una cultura de l’esforç, de l’amistat, la companyonia i del respecte pel medi ambient a partir de la pràctica d’activitats de muntanya.

El festival tindrà lloc al C.A.T. (Centre Artesà Tradicionàrius), situat a la plaça d’Anna Frank s/n, al barri Vila de Gràcia del Districte de Gràcia de Barcelona (Barcelonès) i també a la Biblioteca de la Vila de Gràcia, on es faran diferents presentacions de llibres.  Entre aquestes presentacions la membre de l’àrea de comunicació de la FEEC, Pat Soler, presentarà el llibre “Metres Avall” de Jordi Pina.

Aquest dijous 2 de novembre es farà la presentació oficial del Festival al Palau Robert de Barcelona on hi assistirà Meritxell Soler com a representant de la Junta Directiva de la FEEC.

Consulta tota la programació del Festival Amunt 

Programa del festival de muntanya “Amunt” del CEG

Cada dia entre l’13 i el 18 de novembre  els participants del festival podran gaudir de ponències, activitats, presentacions i punts de trobada per debatre, compartir i experimentar qualsevol tema vinculat amb la muntanya. Seran 6 dies seguits de muntanya amb una previsió de més de 2.000 assistents entre públic i participants a les ponències i a les diverses activitats relacionades amb el món de la muntanya.

Programació:

13/11 a les 19:30 h – Eric Villalón (Centre Artesà Tradicionàrius)
14/11 a les 19:30 h – Eloi Callado (Centre Artesà Tradicionàrius)

15/11 a partir de les 17:30 h – Presentacions dels llibres “Metres avall” de Jordi Pina i “Les grans travesses de Catalunya” de Jaume Bonaventura i Carles Claraco + taula rodona (entrada lliure, a la Biblioteca Vila de Gràcia)

16/11 a les 19:30 h – Juanjo San Sebastián (Centre Artesà Tradicionàrius)
17/11 a les 19:30 h – Denis Urubko (Centre Artesà Tradicionàrius)
18/11 a les 19:30 h – Lynn Hill (Centre Artesà Tradicionàrius)
18/11 a les 21:00 h – Concert cloenda – música d’arrel amb Daura