FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 21/05/2016

Àlex Hernández i Francis Guillen guanyen la prova de la Copa Catalana d’Escalada de Dificultat a Tortosa

Escalada esportiva Escalada

La segona prova de la  Copa Catalana d’Escalada de Dificultat de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), organitzada per la UEC Tortosa, s’ha disputat a Tortosa, el dissabte 21 de maig.

Com és habitual, durant el matí s’han realitzat les rondes classificatòries i les finals de les categories sub12 i sub15. A la tarda ha arribat el torn de les categories sub18, absoluta i veterans. Els principals favorits no han fallat a Tortosa i han seguit puntuant per mantenir les opcions de guanyar la copa.

En categoria absoluta masculina, Àlex Hernández (CE Berguedà) ha superat a la final a David Belmonte (UE Sabadell), segon, i Simon Padin (Club Muntanyenc Sant Cugat), tercer, i s’ha proclamat guanyador de la prova. En categoria absoluta femenina la millor actuació a Tortosa l’ha protagonitzat Francis Guillen (CE Sant Quirze), que ha guanyat la prova. Segona ha sigut Rut Casas (GE Manlleu) i tercera Natàlia Lanau (UEC Tortosa).

La 26a edició de la Copa Catalana d’Escalada de Dificultat de la FEEC finalitzarà al rocòdrom La Bauma, a Vilfranca del Penedès, el dia 17 de setembre. Aquest prova, a més de decidir els guanyadors de la copa del 2016, acollirà el Campionat de Catalunya de l’especialitat d’enguany.

 

[table id=193 /]