FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 06/03/2016

Álex Hernández i Francis Guillen guanyen la primera prova de la Copa Catalana d’Escalada en Bloc, a Ingravita Igualada

Escalada esportiva

El rocòdrom Ingravita d’Igualada ha acollit la primera prova de la 13a Copa Catalana d’Escalada en Bloc de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), organitzada per el Centre Muntanyenc Sant Llorenç, aquest dissabte 5.

Un total de 60 escaladors han competit en el global de categories. Els equipadors de la FEEC han marcat un nivell exigent. Els volums han tornat a ser els grans protagonistes a quasi tots els blocs, tècnics i de visualitzar bé els moviments.

Álex Hernández (CE Berguedà) ha sigut el guanyador de la classificació absoluta masculina. Segon ha sigut Simón Padín (CM Sant Cugat), i tercer Albert Solé (CE Uecanoia). En categoria absoluta femenina, Francis Guillen (CE Sant Quirze) ha sigut primera, imposant-se a  Natalia Lanau (UEC Tortosa), que ha sigut segona.

Inici de la temporada competitiva d’escalada de la FEEC

La prova d’Igualada ha donat el tret de sortida de la temporada de competicions d’escalada de la FEEC. El calendari es divideix en dues copes, una d’escalada en bloc i una altra d’escalada de dificultat, un campionat infantil, i el circuit de proves open, que inclou proves de bloc i de dificultat.

La 13a Copa Catalana d’Escalada en Bloc inclou, a més de la prova d’Igualada, dues dates més. Una a l’Hospitalet del Llobregat el dia 16 d’abril, que també serà vàlida per el Campionat de Catalunya, i una altra a Roquetes, el dia 22 d’octubre.

La 26a Copa Catalana d’Escalada de Dificultat començarà a Vic el dia 12 de març, amb la prova organitzada per la Unió Excursionista de Vic. La segona prova tindrà lloc a Tortosa, el dia 21 de maig, i la tercera serà al rocòdrom La Bauma, de Vilafranca del Penedès, el 17 de setembre. Aquesta última també serà Campionat de Catalunya.

El campionat infantil es celebrarà a la Seu d’Urgell el dia 28 de maig, i el circuit de proves open l’encetarà el 4t Open Slab-Reddis de dificultat, en format mixte, el 7 de maig.

Classificacions per categories 1a prova Copa Catalana d’Escalada en Bloc Ingravita

Categoria sub12 femenina
1r Gal.la Pérez
2n Júlia Benach
3r Fiona Marsal

Categoria sub12 masculina
1r Lau Macià
2n Oriol Codina
3r Marc Font

Categoria sub15 femenina
1r Maria Benach
2n Rut Monsech
3r Luna Marsella

Categoria sub15 masculina
1r Héctor Bazán
2n Pere Borrell
3r Cedric Lluc

Categoria sub18 femenina
1r Alba Pelfort

Categoria sub18 masculina
1r Guillem Monsech
2n Manu Garcia
3r Abel Selfa

Categoria veterans femenina
1r Anna Prim
2n Yolanda Suñé

Categoria veterans masculina
1r Xavier Andreu
2n Roger Traveset
3r Tomás Querol

Categoria absoluta femenina
1r Francis Guillen
2n Natalia Lanau

Categoria absoluta masculina
1r Álex Hernández
2n Simón Padín
3r Albert Solé

Fotografies / Quim Hernández i Ivan Torres

[table id=193 /]