FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Elisabet Gil
Foto: Elisabet Gil

Notícies - 15/02/2021

Ajornada la 46a Marxa d’Orientació i Regularitat d’Avinyó

Marxes tècniques Seleccions catalanes

La 46a edició de la Marxa d’Orientació i Regularitat que s’havia de celebrar el 21 de març a Avinyó s’ha hagut d’ajornar a conseqüència de l’estat actual de la pandèmia. Així doncs, finalment se celebrarà el 26 de setembre de 2021.

La marxa d’Avinyó era l’encarregada de donar el tret de sortida a la 22a Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat d’aquest 2021, que constarà de 8 proves arreu del territori català. Així doncs, finalment l’encarregada d’inaugurar la Copa d’aquesta disciplina serà la 70a Marxa de Regularitat del CE Ripoll, la més antiga de Catalunya, i que se celebrarà el 25 d’abril.

Seguit de la 70a Marxa de Regularitat del CE Ripoll, el calendari de la copa continuarà amb la 62a Marxa d’Orientació per Descripció de l’AE Talaia el 13 de juny. Seguirà amb la 46a Marxa d’Orientació i Regularitat del CE Avinyó el 26 de setembre; i completarà la primera meitat del calendari amb la 57a Marxeta del CE Molins de Rei, que se celebrarà el 3 d’octubre. Unes setmanes més tard continuarà la 22a Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat amb la 23a Marxa Dufour el 17 d’octubre a Farena i acabarà a finals de novembre amb les últimes tres proves; la Marxa de Regularitat de les Terres de l’Ebre el 14 de novembre, la Caminada de Regularitat per Muntanya del CEB el 21 de novembre i per últim la Marxa d’Orientació i Regularitat “EL CUC” el 28 de novembre.