FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 23/01/2021

La Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat s’iniciarà al març a Avinyó

Marxes tècniques

Avinyó serà l’escenari encarregat d’inaugurar la 22a Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat. Una competició que, com altres, es va veure afectada de ple per la pandèmia durant el 2020, fet que va provocar la seva suspensió.

Així doncs, i amb permís de la COVID-19, la Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat d’aquest 2021 constarà d’un total de 7 proves arreu del territori català amb l’única absència de la Marxeta del CE Molins de Rei, que malauradament dona un pas al costat després de cinquanta-sis edicions, sent la ‘dufour’ més antiga i d’estimació del circuit.

La 46a Marxa d’Orientació i Regularitat d’Avinyó donarà el tret de sortida de la competició el 21 de març. Seguirà amb la 70a Marxa de Regularitat del CE Ripoll a l’abril, sent la marxa més antiga de Catalunya; i completarà la primera meitat del calendari la Marxa d’Orientació per Descripció de l’AE Talaia el 13 de juny. El calendari es reprendrà a l’octubre amb la 23a Marxa Dufour i es tancarà amb la prova de la UEC de Cornellà el 28 de novembre.

El 20è Campionat de Catalunya de Marxes Tècniques enguany ve de la mà del Club Muntanyenc L’Hospitalet. Aquest se celebrarà el 16 de maig amb la 1a Marxa Combinada Orientació i Regularitat.