FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 09/04/2016

Aigua Viladrau i la FEEC signen un conveni per la millora i difusió del senders de Gran Recorregut a Catalunya

Cultura Senders

Aigua Viladrau ha iniciat una campanya per millorar la xarxa de senders de gran recorregut de Catalunya (GR®) amb el lema “Mou-te pels Grans Recorreguts”. L’acció, que es duu a terme en col·laboració amb l’Àrea de Senders de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), ha arrencat aquest dissabte 9 d’abril amb la celebració d’una caminada entre la Plana del Coll (Fontmartina) i el poble del Montseny a través del GR® 5, en la qual hi ha participat bona part de la plantilla d’Aigua Viladrau i una representació de la junta directiva de la FEEC.

Aquesta caminada ha suposat el tret de sortida de la campanya, que consisteix en el disseny d’unes ampolles d’edició especial que ajudaran a millorar i donar a conèixer els senders de gran recorregut GR® 5, GR® 5.2, GR® 11, GR® 92 i GR® 2. En la línia de millora d’aquests senders, la FEEC ha dissenyat i col·locat dos plafons informatius sobre el GR® 5 i el GR® 5.2 al poble del Montseny i a Fontmartina respectivament, al cor del Parc Natural del Montseny. Ambdós plafons s’han inaugurat durant aquesta jornada. Les properes setmanes es col·locaran dos plafons més en un punt de pas del GR® 2 i el GR® 11.

Aigua Viladrau, per la seva part, ha engegat una pàgina de Facebook on compartirà amb els seus seguidors les característiques dels quatre senders esmentats i totes les iniciatives que es facin durant la campanya.

Fotografies / Josep Llusà