FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Un any més després de no poder realitzar amb normalitat les Jornades tècniques pel moments viscut mundialment per la pandèmia del Covid19, Ara que les restriccions es obren us volem presentar les Jornades tècniques que aquest any.

Els dies 29 , 30 de Maig del 2021, celebrarem a la població de Rialp (Pallars Sobirà) les Jornades tècniques en descens de barrancs del comitè català de barrancs de la FEEC.

Les JORNADES TÈCNIQUES DE DESCENS DE BARRANCS les realitzarem al Pallars Sobirà al poble de Rialp situat en ple PIRINEUS de LLEIDA, on podrem gaudir de les seves instal·lacions de l’Ajuntament de Rialp, Sala d’actes on tindrem les ponències i a les diferents aules podrem gaudir dels tallers, també podrem gaudir de les instal·lacions de

l’empresa de barrancs de Barrankisme.com que ofereixen les seves instal·lacions per poder realitzar un dels tallers de barrancs.

 

A Rialp tenim diferents punts d’allotjaments com l’hotel Victor, Casa Canelo a Rodés, Casa Bellera a Caregue i un espai de camper amb serveis i dutxes pels participants de la jornada.

En aquests dies els participants podran gaudir d’especialistes d’aquest esport en diferents activitats:

Més informació