FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

13a Trobada Internacional de Barranquisme – Gorgs 2016

Aquesta trobada neix a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) l’any 2004, amb diferents objectius. L’objectiu principal era i és mostrar als aficionats els barrancs de diferents zones i regions.

La Vall Fosca (La Torre de Capdella, Lleida) – 2, 3 i 4 de setembre de 2016

L’edició de 2016 està organitzada pel Canyoning Club Punto Límite. Al blog de la trobada trobareu tota la informació: allotjament, llistat de barrancs, descomptes, conferències i molt més.

Durant la teva assistència a GORGS 2016 gaudiràs d’una fira d’exposició de materials de marques especialitzades, conferències i ponències sobre diverses temàtiques relacionades amb aquesta pràctica esportiva a càrrec de professionals, tallers de formació i multitud d’activitats diferents per gaudir amb la família, els teus amics o pel teu compte.

S’està preparant la publicació de GORGS VALL FOSCA: Guia de Barrancs, a càrrec del CANYONING CLUB i de Vall Fosca, que recull informació sobre prop de 20 descensos de la zona.

A més com a participant gaudiràs de descomptes molt avantatjosos en els allotjaments de la Vall.

Mapa d’accés a Gorgs 2016

Programa de Gorgs 2016

Plànol de senderisme de la Vall Fosca

Plànol del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici (activitats, restaurants, producte local i allotjaments de la zona)