Kilian Jornet i Oriol Cardona, primer i tercer al Campionat de França de Verticals | FEEC

Notícies - 07/01/2015

Esquí de muntanya

Kilian Jornet, del Club Poliesportiu de Puigcerdà i membre de la Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya, guanya la Cursa Open Vertical de Méribel, el campionat de França disputat el 3 de gener, amb 27 minuts i 11 segons. L’atleta de la Cerdanya es va proclamar campió de França d’aquesta especialitat i va en creuar la línia d’arribada per davant de Xavier Gachet, que va fer una marca de 27 minuts i 21 segons.

En tercer lloc hi va arribar l’atleta de Banyoles, Oriol Cardona, de l’Ski Club Camprodon. L’esquiador de la Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya va arribar amb 28 minuts i 5 segons, per davant de l’actual campió d’Europa, William Bon Mardion.

En categoria femenina va guanyar Laetitia Roux, la gran favorita, per davant d’Axelle Mollaret i la sueca Emelie Forsberg, que enguany disputarà per primera vegada la Copa del Món d’Esquí de Muntanya.

La cursa, que es va disputar de nit a l’estació d’esquí de Mèribel, va consistir en una sola pujada a un desnivell positiu de 620 metres.