El nou forfet d’esquí de muntanya de FGC amb un 20% de descompte pels federats


La temporada 2019-2020, les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) fan un pas més enllà en la promoció i difusió dels esports d’hivern, amb l’objectiu d’arribar a tots els públics i oferir un servei que s’adapti a les necessitats de tothom.

De fet, aquesta temporada es presenta carregada de novetats per als amants de l’alta muntanya, que tindran una excusa més per endinsar-se en la màgia del Pirineu català i visitar La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot i Port Ainé.

Una de les novetats principals és el nou forfet d’esquí de muntanya. Els usuaris d’aquest nou forfet tindran accés diari il·limitat a un total de 10 circuits abalisats expressament (2 circuits a cadascuna de les estacions d’esquí i muntanya d’FGC Turisme), d’acord amb les necessitats específiques d’aquesta disciplina. A més a més  tindran l’opció de fer dues pujades per dia en qualsevol dels remuntadors de les estacions. És important remarcar, però, que aquest forfet no és imprescindible per practicar l’esquí de muntanya als destins d’FGC.

Tal com succeeix amb tots els forfets de temporada d’FGC Turisme, aquest producte ofereix una àmplia selecció d’avantatges i promocions, entre els quals destaquen, durant tota la temporada, l’accés il·limitat al Tren Cremallera de la Vall de Núria i a totes les estacions de la Mancomunitat Tot Nòrdic, que consta de 7 estacions, perquè els usuaris també puguin gaudir de l’esquí nòrdic al territori català.

El forfet no té assegurança pròpia però lògicament els federats de la FEEC queden coberts amb la llicència federativa.

Com adquirir el forfet pels federats 

A partir del pròxim 30 de novembre es podrà recollir a les taquilles de les diferents estacions de FGC i tindrà un cost de 130 euros pel públic en general i 104 euros pels federats i federades de la FEEC.

La compra d’aquest forfet s’ha de fer a través de les plataformes de compra digital de les estacions de FGC i s’ha de recollir en persona a la taquilla assignada. Els federats FEEC hauran d’introduir el codi 20FMFEEC en el moment de realitzar la compra per internet i així podran gaudir del 20% de descompte directe en aquest forfet.

En el moment de recollir el forfet de temporada a les taquilles de les estacions de FGC els federats hauran de presentar la llicència federativa vigent en format físic o digital i el DNI, ja que cada federat només podrà adquirir un forfet de temporada amb el descompte especial FEEC.

Els forfets es poden comprar a qualsevol de les pàgines de les estacions de FGC i triar allà a quina taquilla es recollirà. Com qualsevol forfet de temporada és obligatori omplir els camps que es demanen, entre aquests una fotografia de carnet.  Comprar ara 

És important recordar sempre les recomanacions per tots aquells que vulguin fer esquí de muntanya per pistes d’esquí, on FGC i la FEEC han el·laborat un protocol d’ús.

5a edició de l’FGC Mountain Series 6.0.

Una temporada més, les estacions d’FGC seran l’escenari de l’FGC Mountain Series 6.0, que celebra la seva cinquena edició. En aquesta ocasió, el circuit consistirà en 3 carreres de muntanya que es duran a terme a Vall de Núria, La Molina i Espot.

La primera parada tindrà lloc a l’estació ripollesa, amb la 7a CronoNúria – Memorial Ramon Casadevall. La cita, organitzada per la Unió Excursionista de Vic, se celebrarà el proper 28 de desembre. L’11 de gener, el circuit es traslladarà fins a La Molina, jornada en què es disputarà la 14a edició de la CronoNiu, organitzada per La Molina Club d’Esports. Finalment, Espot serà l’estació que aculli l’última prova de la sèrie: el 2 de febrer serà l’escenari de la Vertical Valls d’Àneu, de la mà d’Espot Esquí Club Valls d’Àneu.

 

Els participants de la sèrie cronoescalada hauran de competir en almenys 2 de les 3 curses per poder puntuar a la classificació general. Aquella persona que obtingui els 2 millors temps serà la campiona absoluta de l’FGC Mountain Series 6.0.

Fotografia portada: Pep Hubach