69a Marxa de regularitat per muntanya

Data de l'esdeveniment:
28/04/2019
Data de fi:
28/04/2019
Població:
Ripoll (17500)
Comarca:
Ripollès
Lloc:
Passeig de Sant Joan, núm 1
Web:
En la categoria:
Marxes tècniques
Organitza:
CLUB EXCTA. RIPOLL

Un any més el Club Excursionista de Ripoll us convida a participar en la propera Marxa de Regularitat per Muntanya el proper diumenge 28 d’abril. Aquesta activitat és puntuable per a la 21a Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat (CCMTR) de la FEEC.

La sortida i l’arribada es faran davant de la seu del Club Excursionista Ripoll. Es donarà la sortida a les 8:30 h.

Inscripcions: 
– Podran participar els majors de 18 anys i els menors acompanyats amb el corresponent permís dels pares o tutors signat. Els equips han d’estar constituïts per dos marxadors.
–  Es podran realitzar a través d’aquest enllaç a partir del dia 5 d’abril fins el divendres 26 a les 8:00 h.
– Personalment al local social del CE Ripoll (C/passeig de Sant Joan, núm 1), els dimarts i divendres del 12 al 26 d’abril  de 22:00 a 23:00 h.  Tothom que es vulgui inscriure i que ja disposi de la llicència federativa de la FEEC, ha de portar  el número de DNI i el  Codi d’identificació de la llicència de la Federació.

Els participants amb llicència de la FEEC puntuaran per a la 21a Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat.

Preu d’inscripció:
– 8 €: als posseïdors de la llicència de la FEEC, de federacions adscrites a la UIAA, de federacions amb conveni de reciprocitat amb la FEEC, del any en curs i per participants que pertanyin a seccions d’iniciació a la muntanya d’entitats associades al Moviment Azimut.
– 8 € : pel participant soci del C.E. Ripoll no federat (NO INCLOU la llicència temporal obligatòria de la FEEC).
– 10 € per a la resta d’inscrits (NO INCLOU la llicència temporal obligatòria de la FEEC).
– 12 € : les inscripcions fetes el mateix dia de la sortida sense cap tipus de distinció.
El preu inclou l’esmorzar.

Tots els NO FEDERATS hauran de pagar una llicència temporal d’un dia no inclosa en el preu de la inscripció.

NOTA: La persona que inscrigui a l’equip, haurà d’aportar les dades de tots els seus membres en el moment de fer la inscripció tant si la fa per Internet com si la fa presencialment al local del CE RipolI.
La sortida serà per ordre de sorteig que esfarà el dia 26 d’abril a les 22:00 h. El dia 27 d’abril a les 19:00 h es repartirà la documentació i el dia 28 abans de la sortida es lliuraran a la resta de l’equip. La documentació serà penjada a la pàgina web del CE Ripoll, el 27 d’abril a partir de les 19:00 h.

IMPORTANT:  Material obligatori que tot marxador ha de portat segons el Reglament de la FEEC:  sistema d’hidratació, jaqueta paravent amb caputxa d’un material impermeable i motxilla.