FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Formació

Estades UIAA CAMPANENT JUVENIL INTERNACIONAL D’ESCALADA

6 de juliol 2022 / 11 de juliol 2022

Gite Les Oustalous, Les Cabannes (Ariege) Sud de França

Preu Preu: 25€ per dia per participant, se li pagarà a l'organitzador a l'arribada. Allotjament, pensió completa, despeses de guiatge i d'organització incloses

Equipament: arnès d’escalada, peus de gat, bossa de magnesi, casc d’escalada, dispositiu d’assegurament i 10 cintes express (UIAA estàndard/CEN). Ulleres i crema de sol, impermeables, sac de dormir, frontal, roba d’escalada i kit d’higiene personal, ampolla d’aigua, medicació personal si cal.

Participants: Joves de 16 a 25 anys. Els participants han de tenir un mínim de 5b de grau francès.

Nosaltres oferirem places a un màxim de 3 participants per federació de país, i 12 per a tots els joves.
Els participants menors de 18 anys han d’anar acompanyats d’un escalador/entrenador adult, que es pugui fer càrrec d’ells durant aquesta trobada.

Atenció: està prohibit el consum d’alcohol per part dels joves durant el campament.

Personal: tot el personal està qualificat per supervisar aquest esdeveniment; instructors d’Alpinisme, Escalada i Barranquisme

Objectius

L'objectiu principal d'aquest campament juvenil d'escalada és practicar diferents formes d'escalada, penya-segats amb un llarg, vies de diversos llargs, sobre diferents tipus de roca, granit o calcària.

Un certificat d'escalada (habilitats per a l'escalada en interior, escalada esportiva, un tram, vies llargues) es podria oferir als joves al final: veure referència per validar al final.

També hi haurà la possiblitat de fer barranquisme i espeleologia; alguna formació sobre instructor és possible depenent del nivell i experiència).