FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Formació

Estades Pirineus 2023

Ratio 1:6

Tornen a arrencar les estades amb les estades de Pirineus, per a joves amb llicència federativa de 14 a 17 anys, que es duran a terme del 2 al 8 de juliol al Parc Natural de l’Alt Pirineu (Pallars Sobirà).

Els i les joves que vulguin participar-hi han de ser membres d’una entitat excursionista i disposar de llicència federativa. Hi haurà un màxim de 12 places i no es realitzaran si no s’arriba als 8 inscrits. Aquestes places s’assignaran per ordre de recepció de la documentació. Tanmateix, si hi hagués més sol·licituds que places, tindríem preferència aquells esportistes que no haguessin participat prèviament en estades de la mateixa modalitat, en primer lloc i en altres estades de la FEEC en segon.

Els i les joves interessats a participar-hi han de tenir una forma física adient i haver practicat l’especialitat anteriorment, així com disposar del material necessari.

Posteriorment, la FEEC comunicarà als esportistes acceptats com hauran de formalitzar la inscripció. La taxa d’inscripció és de 390€, cobrirà les despeses d’allotjament i les dietes. Els desplaçaments dins el lloc de trobada i el de tornada aniran a càrrec de cada participant.

La setmana anterior es farà una sessió de presentació de les estades per videoconferència, la FEEC farà arribar el link de la reunió a tots els participants. En aquesta reunió, es detallarà el programa definitiu de les activitats que es realitzaran i es parlarà de l’organització, logística, el material i altres temes d’interès relacionats.

Per a més informació, contacteu per correu electrònic a estades@feec.cat o per telèfon al 934 120 777 – ext. 2

Objectius

Els objectius dels Tècnics, com no podria  ser  d’una  altra  manera és la seguretat, que no es produeixi cap lesió ni  accident, segona que els participants gaudeixin del nostre esport, la convivència i valors de la muntanya, l’últim objectiu però no menys important que puguin compartir els coneixements amb els tècnics. Estem segur que tots els participants milloraran tant tècnicament com  físicament.