A causa del COVID-19 i seguint les recomanacions del Govern, les oficines de la FEEC estan tancades.
Podeu contactar-nos al 661 780 585 o mitjançant el correu electrònic a feec@feec.cat

FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

27 de desembre 2019 / 30 de desembre 2019

Preu 300 € i cobrirà les despeses d’allotjament i les dietes.

Les últimes estades de l’any destinades a socis i sòcies d’entitats excursionistes amb carnet federatiu entre 14 i 17 anys es faran al Parc Natural Cadi-Moixerò al refugi de Rebost. Per poder participar en aquestes estades és necessari un mínim d’experiència en alpinisme (estival i hivernal) i escalada en roca, així com una bona condició física i disposar del material individual necessari.

El màxim de places són 12 i no es realitzaran si no s’arriba als 8 inscrits. Les places s’assignaran per ordre de recepció de la documentació. I si hi hagués més sol·licituds que places, tindrien preferència aquells esportistes que no haguessin participat anteriorment en les estades de la mateixa especialitat en primer terme i en altres estades en segon.
Els joves interessats a participar-hi hauran d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta que es requereix a la seu social de la FEEC (Rambla, 41 Pral. 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.cat.

Posteriorment la FEEC comunicarà als esportistes acceptats com hauran de formalitzar la inscripció. Els desplaçaments fins al lloc de trobada i el de tornada aniran a càrrec de cada participant.

La setmana anterior es farà una sessió de presentació de les estades a la seu social de la FEEC. Serà un moment de trobada entre els joves i els tècnics acompanyants, en el qual es detallarà el programa definitiu de les activitats que es realitzaran i es parlarà de l’organització logística, el material i altres temes d’interès relacionats.

Objectius

L’objectiu principal es generar dinàmiques de grup i convivència enfocades a la muntanya i a un tipus d’activitat concreta que és l’alpinisme. Introduint els conceptes bàsics de seguretat hivernal i els mètodes de progressió més adequats a cada terreny, així com conèixer els mètodes d’assegurament en terreny nivós i l’autoprotecció en roca.