FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Després de dos anys degut al covid-19, la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya organitza les estades d’esquí de muntanya per a joves de 14 a 17 anys del 15 al 18 d’abril, coincidint amb les vacances de Setmana Santa, a Aigüestortes, al refugi Colomina.

Per participar-hi cal tenir una forma física adient i haver practicat l’especialitat anteriorment, a més de ser membre d’una entitat excursionista i disposar del carnet federatiu de l’any en curs (modalitat D).

El màxim de places son 12 i no es realitzaran si no s’arriba als 8 inscrits. Aquestes places s’assignaran per ordre de recepció de la documentació. Tanmateix, si hi hagués més sol·licituds que places, tindrien preferència aquells esportistes que no haguessin participat prèviament en estades de la mateixa especialitat en primer terme i en altres estades en segon.

Els joves interessats a participar-hi hauran d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta que es requereix a la seu social de la FEEC (Rambla, 41 Pral. 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.cat.

Posteriorment, la FEEC comunicarà als esportistes acceptats com hauran de fer el pagament. La taxa d’inscripció és de 450€ que cobrirà les despeses d’allotjament, dietes i instructors. Els desplaçaments fins al lloc de trobada i la tornada aniran a càrrec de cada participant.

La setmana anterior a l’inici de les estades, es farà una sessió de presentació a la seu social de la FEEC, més endavant es concretarà dia i hora. Serà un moment de trobada entre els joves i els instructors on es detallarà el programa definitiu de les activitats que es realitzaran i es parlarà de l’organització logística, el material i altres temes d’interès relacionats. Caldrà venir acompanyats del pare, mare o tutor.

Per a més informació, contacteu per correu electrònic a estades@feec.cat o per telèfon al 93.412.07.77 – ext. 2.

 

 

Objectius

L’objectiu principal de les estades és que els joves puguin assolir un nivell suficient per realitzar sortides fàcils d’esquí de muntanya. Això es realitzarà combinant la sortida guiada amb tallers teoricopràctics de seguretat i progressió. També es treballaran els hàbits esportius i es fomentarà la convivència entre els participants.