FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

La comarca del Priorat es reconeguda internacionalment com un dels millors destins per practicar diferents modalitats d’escalada com  l’escalada esportiva, tradicional o en bloc.  Per aquesta raó aquest any farem les nostres estades d’escalada al refugi de la Morera a la Morera de Montsant.

Els joves entre 14 i 17 anys que vulguin participar-hi han de ser socis d’una entitat excursionista i disposar de la llicència federativa.

Hi ha un màxim de 12 places i les estades no es realitzaran si no s’arriba als 8 inscrits. Aquestes places s’assignaran per ordre de recepció de la documentació. Tanmateix, si hi hagués més sol·licituds que places, tindran preferència aquells esportistes que no hagin participat prèviament en estades de la mateixa modalitat en primer lloc i en altres estades de la FEEC en segon.

Els joves interessats en participar-hi han de tenir una forma física adient i haver practicat l’especialitat anteriorment, així com disposar del material necessari. Per a preinscriure’s s’haurà d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta per correu electrònic a estades@feec.cat.

Posteriorment, la FEEC comunicarà als esportistes acceptats com hauran de formalitzar la inscripció. La taxa d’inscripció es de 280€ cobrirà les despeses d’allotjament i les dietes. El desplaçament fins al lloc de trobada i el de tornada aniran a càrrec de cada participant.

La setmana anterior es farà una sessió de presentació de les estades per videoconferència, la FEEC farà arribar el link de la reunió a tots els participants. En aquesta reunió, es detallarà el programa definitiu de les activitats que es realitzaran i es parlarà de l’organització, logística, el material i altres temes d’interès relacionats.

Per a més informació, contacteu per correu electrònic a estades@feec.cat o per telèfon al 934 120 777 – ext. 2

 

Objectius

  • Transmetre als joves els coneixements de seguretat necessaris per a la pràctica autònoma d’algunes de les modalitats de l’escalada.
  • Donar a conèixer diferents modalitats d’escalada i transmetre’n els valors i la motivació per a la pràctica de cadascuna d’elles (esportiva, escalada tradicional, escalada
    artificial).
  • Donar a conèixer les especials singularitats del lloc on es faran les estades així com a punt rellevant de la història de l’escalada al nostre país.