FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

L’Àrea de Formació i ECAM juntament amb l’Àrea de Seguretat, obren inscripcions a la formació de Socorrisme, SVB+ DEA pel dia 8, destinada exclusivament als membres ECAM.

Aquesta formació pretén ser un reciclatge per a tots aquells tècnics/es i instructors/es voluntaris que executen diferents activitats a la muntanya.

Horari i lloc

La Xiruca Foradada, entitat de la FEEC, col·labora amb aquesta formació cedint les seves instal·lacions municipals per la realització del curs:

Plaça de l’Església

El pla de Santa Maria (Tarragona)

La formació serà de 9:30 a 18 h.

Continguts

9:30 Benvinguda

9:45 Ferides i hemorràgies

10:30 Descans

11:00 Moviinmov

11: 45 Protecció ambiental

12:30 SVB-DEA

13:30 Dinar

15:00 SVB-DEA cont.

Grup obtenció
Grup reciclatge + casos

18:00 cloendes

Desenvolupament de la jornada

La jornada tindrà una presentació i part teòrica per tots els membres inscrits a càrrec del Dr. Iñigo Soteras. Un cop finalitzat aquest bloc, es faran diferents grups amb relació als interessos de cada un. Per tal de conèixer els objectius de cada participant, en el moment de la inscripció, s’haurà de contestar algunes preguntes.

Una setmana abans, l’ECAM farà arribar a tots els inscrits la informació detallada, amb els possibles llocs d’aparcament, zones on es durà a terme l’activitat, restaurants, possibilitat de portar tupper, etc.

Preu

La formació és totalment gratuïta, però si algú vol reciclar-se de la part de SVB+DEA i obtenir el certificat del Consell Català de Ressuscitació i el Consell Europeu segons els darrers guies publicades, haurà d’abonar 10 € que van directes al Consell Català per la tramitació del títol que té una validesa de dos anys, així com per la documentació que entreguen amb la formació.

Els àpats aniran a càrrec de cada participant.

Participants

Membre ECAM federats

Podeu trobar tota la informació detallada al web de la FEEC. Per a qualsevol dubte o consulta, podeu enviar un correu a area.formacio@feec.cat o trucar al 683701521.

Objectius

Actualització dels coneixements i les habilitats per fer front a situacions d’aturada cardiorespiratoria segons les recomanacions del Consell Europeu de Ressuscitació (ERC) i el Consell Català de Ressuscitació (CCR) i de socorrisme.