FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Clubs Alpins Français Occitanie
Foto: Clubs Alpins Français Occitanie

La UIAA (International Climbing and Mountaineering Federation) convoca  estades d’escalada per a joves de 16 a 25 anys del 6 a l’11 de juliol de 2021 a Ariège (sud de frança).

L’objectiu principal d’aquest campament d’escalada juvenil és practicar diferents formes d’escalada, penya-segats amb un sol pas o vies, sobre diferents tipus de roca, granit o pedra calcària. Els joves també es podrà fer barranquisme i espeleologia.

Per participar a les estades, els joves haurien d’assolir la pujada amb un mínim de 5b.

S’oferiran places com a màxim de 3 participants d’una mateixa federació i 12 per a tots els joves. Els participants menors de 18 anys hauran d’anar acompanyats d’un escalador / entrenador adult, que pugui tenir-ne cura durant aquesta trobada.

Material: Arnés, peus de gat, bossa de magnèsi, casc, dispositiu d’assegurança i 10 quickdraws (estàndars UIAA/CEN). Ulleres de sol, impermeable, sac de dormir, frontal, roba d’escalada, kit de neteja personal i ampolla d’aigua.

Assegurança: els participants han de disposar d’ una assegurança per accident, rescat, responsabilitat civil i viatges que sigui vàlida per participar al programa d’escalada i trekking (llicència FEEC). Aquesta assegurança, s’ha de presentar als organitzadors a l’arribada.

Preu: 20€ per dia per participant, a pagar a l’arribada a l’organitzador. Allotjament, pensió completa, despeses de gestió i d’organització incloses.

Hi ha previst un màxim de 12 participants, de manera que es donarà prioritat a les primeres demandes.

Punt de trobada: Toulouse, el dimarts al matí, el 6 de juliol de 2021 (la ubicació precisa serà diferent  segons com arribeu, és a dir, en avió, tren, etc.). Hi ha possibiltiat d’arribar a l’aeroport de toulouse el dilluns 5 (i sortir el dilluns 12).

Tota la informació a la seva pàgina web

 

Objectius

L'objectiu principal d'aquest campament d'escalada juvenil és practicar diferents formes d'escalada, penya-segats amb un sol pas o vies, sobre diferents tipus de roca, granit o pedra calcària. Els joves també es podrà fer barranquisme i espeleologia.