FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

L’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM) convoca a partir d’aquest mes de febrer diferents cursos federatius per poder seguir millorant el coneixement i la seguretat a la muntanya dels federats i federades.

El proper curs serà de seguretat en l’escalada i es realitzarà el diumenge 21 de febrer a la Paret dels Lloros, (La Riba) entre la Conca del Barberà i el Baix Camp.

En aquest curs es farà un reciclatge d’escalada, mesures de seguretat, reunions i factors de caiguda entre d’altres. Pels més experimentats es repassaràn encoratges.

El material necessari així com l’horari i lloc de trobada, es confirmarà el divendres 19 de febrer a través del correu electrònic dels inscrits.

Per accedir al reciclatge, s’ha de disposar de la llicència federativa anual 2021.

El cost del curs serà de 5€ i el calendari pot ser subjecte a algun canvi.

Procediment i termini d’inscripció: Les persones que vulguin inscriure’s al curs hauran de fer-ho a través del gestor d’inscripcions al LINK fins al dia 18 de febrer. El mínim per fer el curs és de 12 inscrits.

Al al web de la FEEC s’informarà de la resta dels pròxims cursos. Tots aquests es faran seguint el protocol sanitari i la normativa establerta en el DOGC 8335 SLT 275/2021.

Per més informació contactar amb l’ECAM, ecam@feec.cat o al telfefon 683701521.

Objectius

Aquests cursos estaran destinats als federats que de forma voluntària, col·laboren amb les activitats formatives que es fan a l’entitat excursionista i oberts a tots els federats i federades.