FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Daniel Vergara
Foto: Daniel Vergara

Agenda / Formació

Jornada de Seguretat en Terreny Nevat

Nivell Reciclatge

L’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM) convoca a partir d’aquest mes de febrer diferents cursos federatius per poder seguir millorant el coneixement i la seguretat a la muntanya dels federats i federades.

Aquest dissabte 13 de febrer a Vallter (Ripollès) s’iniciarà amb un curs de seguretat en terreny nevat (DVA, pala i sonda) . El curs tindrà dos grups, un amb esquí de muntanya i l’altre amb raquetes. El federat en el moment de realitzar la inscripció podrà escollir  el material tècnic que utilitzarà.

Tots aquests  cursos es faran seguint el protocol sanitari i la normativa establerta en el DOGC 8335 SLT 275/2021.

Aquests cursos estaran destinats als federats que de forma voluntària, col·laboren amb les activitats formatives que es fan a l’entitat excursionista i oberts a tots els federats i federades.

El material necessari així com l’horari i lloc de trobada, es confirmarà el divendres 12 de febrer a través del correu electrònic dels inscrits.

Per accedir al reciclatge, s’ha de disposar de la llicència federativa anual 2021. L’ECAM expedirà un certificat per la mobilitat.

Procediment i termini d’inscripció: Les persones que vulguin inscriure’s al curs hauran de fer-ho a través del gestor d’inscripcions fins al dia 11 de febrer. El mínim per fer el curs és de 12 inscrits.

Per més informació contactar amb l’ECAM, ecam@feec.cat o al telèfon 683701521.

Objectius

L’objectiu d’aquesta formació és complementar els coneixements de conducció i seguretat dels formadors i col·laboradors de les entitats, a través dels tècnics especialistes de l'ECAM.

És treballarà la progressió i seguretat en terreny nevat.