FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Formació

Jornada de Reciclatge Marxa Nòrdica

Nivell Reciclatge

L’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM) convoca a partir d’aquest mes de febrer diferents cursos federatius per poder seguir millorant el coneixement i la seguretat a la muntanya dels federats i federades.

El proper curs serà de conducció, tècnica i metodologia de la Marxa Nòrdica i es realitzarà el diumenge 28 de febrer a la Serra de Prades (Tarragona) sortida del municipi de Prades.

En aquest curs es farà un reciclatge de metodologia, conducció, tècnica i perfeccionament per aquells més experimentats. La ruta serà d’uns 11km amb un desnivell de 500m per camins que permeten molt bé la pràctica de la Marxa Nòrdica. Apte per a tots els nivells.

El material necessari així com l’horari i lloc de trobada, es confirmarà el divendres 26 de febrer a través del correu electrònic dels inscrits.

Per accedir al reciclatge, s’ha de disposar de la llicència federativa anual 2021.

El cost del curs serà de 5€ i el calendari pot ser subjecte a algun canvi.

Al al web de la FEEC s’informarà de la resta dels pròxims cursos. Tots aquests es faran seguint el protocol sanitari i la normativa establerta en el DOGC 8335 SLT 275/2021.

Per més informació contactar amb l’ECAM, ecam@feec.cat o al telfefon 683701521.

Objectius

Aquests cursos estaran destinats als federats que de forma voluntària, col·laboren amb les activitats formatives que es fan a l’entitat excursionista i oberts a tots els federats i federades.