FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

L’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM) convoca un curs d’Instructor d’Esquí de muntanya pels propers mesos d’abril i maig. L’Instructor és la figura que, de forma voluntària, realitza les tasques formatives i a la vegada organitza, dirigeix i controla les activitats de muntanya que es fan a l’entitat excursionista.

A continuació es presenten els detalls d’aquesta convocatòria:

Requisits d’accés:

Opció 1:

 • Ser monitor o instructor federatiu i haver superat les proves d’accés al curs d’Instructor d’Esquí de muntanya.
 • Tenir la llicència federativa adient a l’especialitat de l’any en curs.

Opció 2:

 • Vinculació esportiva amb la FEEC:
  • Col·laboradors tècnics FEEC i/o FEDME
  • Esportistes i ex-esportistes CTEMC majors d’edat i amb mínim tres anys de permanència al centre.
  • Esportistes i ex-esportistes CTEMC/No-CTEMC majors d’edat que hagin participat en Competicions Internacionals com a membres de la Selecció espanyola en categories, Junior, Sub-23, Sènior en Campionat d’Europa, Copa del Món, Campionat del Món.
 • Tenir la llicència federativa adient a l’especialitat de l’any en curs.

Calendari del curs:

 • 30 d’abril i 1 ,2 i 3 de maig
 • 14,15,16 i 17 de maig

Lloc: Els alumnes tindran el detall del lloc on es realitzarà el curs abans de l’inici d’aquest i segons les condicions nivològuiques.

Durada del curs: el curs té una càrrega lectiva aproximada de 80 hores teòrico – pràctiques. Un cop finalitzat i superat el curs cal fer el 90 hores de pràctiques (60 hores en activitats de l’entitat i 30 hores en activitats de la FEEC).

Matrícula: 320 €. El preu de la matrícula no inclou els desplaçaments, les dietes ni l’allotjament, que aniran a càrrec de cada participant.

Places: hi ha un màxim de 12 places i el mínim per fer el curs és de 6 inscrits.

 

Objectius

Aquest curs va dirigit a totes aquelles persones sòcies d’entitats i clubs excursionistes que disposin de llicència federativa, que vulguin realitzar aquestes tasques i que compleixin un d’aquests requisits: ser monitor o instructor federatiu i haver superat les proves d’accés al curs d’instructor d’esquí de muntanya o tenir una vinculació esportiva amb la FEEC (veure apartat de requisits d’accés).