FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Competició

19è Raid Egan

Desnivell -600m

Aquesta prova forma part de
2018 - 15a Copa Catalana

Anoia Raids d'esports de muntanya
Entitats organitzadores

ESPELEO GRUP ANOIA (EGAN) (SE)

Contacte

centralzulo@gmail.com

L’entitat que organitzarà la prova és l’EGAN (espeleo grup anoia). L’EGAN es va fundar l’any 1989, ja fa 29 anys que hi ha un constant moviment de gent que de forma totalment altruista fomentem l’esport d’aventura; descens de barrancs, espeleologia, alpinisme, vies ferrates, excursionisme, etc.

Fa uns quants anys es va començar a fer el raid Egan i de mica en mica ha anat agafant la inèrcia suficient per seguir amb moltes més edicions, passant per molts municipis de la comarca de l’Anoia, aquesta serà la 19a edició.

19è Raid Egan

La Llacuna és el municipi escollit per aquesta nova edició del Raid Egan. Està situat a la comarca de l’Anoia, a uns 600m sobre el nivell del mar, amb un entorn de gran interès paisatgístic, cultural i perfecte per fer esports a l’aire lliure de tot tipus.

El Raid Egan combinarà aquestes modalitats esportives: 

  • bicicleta tot terreny orientació
  • cursa a peu orientació
  • espeleologia 
  • rapels  
  • escalada 

Hi haurà diferents categories, amb diferents distàncies i desnivells. Així tothom que es consideri aventurer podrà gaudir al màxim.Els recorreguts es faran amb els mapes i fulls de ruta que entregarà la organització, i que seran secrets fins poc abans de la sortida.