FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

foto del càmping Vilanova Park de Vilanova i la Geltrú
foto del càmping Vilanova Park de Vilanova i la Geltrú

Agenda / Competició

21è Campionat de Catalunya de Marxes Tècniques i de Regularitat- AJORNAT!

Aquesta prova forma part de
Campionat de Catalunya 2022

Garraf Marxes tècniques
Entitats organitzadores

AGRUP. EXCTA. TALAIA

Contacte

marxa@aetalaia.cat

El  proper diumenge 25 de setembre  es celebrarà 21è Campionat de Marxes Tècniques i de Regularitat (Dufour, CUC i Descripció) a la població de Vilanova i la Geltrú (càmping Vilanova Park).

Detalls de la cursa:

  • Sortida i Arribada des del Càmping Vilanova Park de Vilanova i la Geltrú.  Aquesta prova és l’única que pot estar al calendari de la CCMTR, la puntuació de la qual no computarà pel resultat final de la copa.
  • INSCRIPCIONS: De l’1 al 23 de setembre durant aquest procés us podreu inscriure al DINAR COL·LECTIU que oferirà l’organització per a tothom que ha participat en la marxa o com a organització i també els acompanyants.
    Tothom que s’hi vulgui inscriure i que ja disposi de la llicència federativa de la FEEC haurà de portar el número de DNI i el Codi d’identificació de la llicència. Els menors hauran d’anotar en el lloc corresponent la data de naixement. Les inscripcions es faran per equips de les dues persones participants. Un cop formalitzada la inscripció, s’haurà de pagar l’import total en aquell moment, i qui vulgui quedar-se al dinar col·lectiu caldrà apuntar-se a la llista especial: dinar col·lectiu i també fer el pagament. Es podrà pagar únicament amb TARGETA, tant la inscripció com el dinar.
  • L’aparcament estarà situat a l’entrada del càmping i degudament senyalitzat. Hi haurà personal de seguretat.
  • Preus:
Federats No federats
Menors fins a 14 anys   7 € 16,50 €
Menors De 15 a 17 anys 13 € 22,50 €
Adults 13 € 22,50€

 

NOTA: La persona que inscrigui l’equip haurà d’aportar les dades dels dos membres de l’equip en el moment de fer la inscripció. El primer participant inscrit serà el que representa l’equip i ha de ser major de 18 anys.