FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Competició

69a. Marxa de regularitat per muntanya

Aquesta prova forma part de
2019 - 21ª Copa Catalana de Marxes tècniques i de Regularitat

Garrotxa Marxes tècniques
Entitats organitzadores

CLUB EXCTA. RIPOLL

Contacte

972 70 05 40
admin@clubexcursionistaripoll.com

Un any més ens complau convidar-vos a participar en la nostra marxa, la del proper diumenge 28 d’abril, la sortida es farà des de Ripoll.

REGLAMENT :

El Club Excursionista Ripoll organitza la 69a Marxa de Regularitat, puntuable per a la 21a Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat (CCMTR) de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

 INSCRIPCIONS

-Podran participar els majors de 18 anys i els menors acompanyats, amb el corresponent permís dels pares o tutors signat. Els equips han d’estar constituïts per dos marxadors.

 És podran inscriure:

* A través de la pàgina web de la FEEC http://inscripcions.feec.cat/  on trobareu un enllaç directe al formulari d’inscripcions.  A  partir del dia 5  d’abril,  i  fins a les 8 de la  tarda del  divendres  26 d’abril.

* Personalment al local  social del  C.E.RIPOLL.,  passeig de Sant Joan, 1, els dimarts i divendres del 12 al 26 d’abril  de les 22 a 23 hores.  Tothom que es vulgui inscriure i que ja disposi de la llicència federativa de la FEEC, ha de portar  el número de DNI i el  Codi d’identificació de la llicència de la Federació.                                                                                                     

Els participants amb llicència de la FEEC puntuaran per a la 21a Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat.