FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Competició

62a Marxa d’Orientació per Descripció – SUSPESA

Aquesta prova forma part de
2020 - Copa Catalana

Garraf Marxes tècniques
Entitats organitzadores

AGRUP. EXCTA. TALAIA

Contacte

93 893 12 57
secretaria@aetalaia.cat

QUEDA AJORNADA LA 62a Marxa d’Orientació per Descripció 2020.

NOVA DATA: 20/09/2020

L’Agrupació Excursionista Talaia organitza la 62a Marxa d’Orientació per Descripció, puntuable per a la XXII Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat (CCMTR) de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

INSCRIPCIONS: Podran participar a la Marxa tots els socis d’entitats amb llicència de l’any en curs expedida per la FEEC, els posseïdors d’una llicència de la FEDME o d’altres federacions de muntanya estrangeres adherides a la UIAA. Per a tot aquell participant que no s’ajusti a les condicions anteriors, l’organització emetrà una llicència temporal de la FEEC amb una assegurança que tindrà validesa mentre duri la prova. Els participants amb llicència de la FEEC puntuaran per a la CCMTR.

– Del 10 al 19 de febrer per secretaria a recollir el full pre d’inscripció. La inscripció començarà  el dia 28 de febrer fins el 13 de març al local social de la Talaia (c. del Comerç 4, de Vilanova i la Geltrú) amb la documentació dels 2 o 3 components de l’equip (més informació mireu Reglamentadjuntat a Documents Tècnics) El primer participant inscrit serà el que representa l´equip, ha de  ser major de 18 anys.       

  

PREUS INSCRIPCIONS:

CATEGORIES Infantils (fins a 12anys)
Infantils (fins a 12anys)
Juvenils (de 13-17 anys) Juvenils (de 13-17 anys) Adults (a partir de 18anys) Adults (a partir de 18anys)
FEDERAT NO FEDERAT FEDERAT NO FEDERAT FEDERAT NO FEDERAT
Socis Talaia i III Vegueria 5€ 12€ 6€ 13€ 11€ 18€
Altres Inscrits 7€ 14€ 8€ 15€ 13€ 20€


* Descompte de 2€  per  Socis de AE Talaia i entitats de  l´àmbit  de la III Vegueria. La resta de Federats Socis d´altres entitats no gaudeixen d´aquest descompte.

* Les persones que no estan federades, tenen inclòs en el preu de la inscripció el cost de l’assegurança temporal obligatòria de la FEEC (6€) + el cost de gestió de la inscripció per a No Federats FEEC(1€/inscripció)

* L’organització oferirà l’esmorzar a tots els marxadors, i aigua en punts indicats en el full de ruta.

 

SORTEIG D’ORDRE DE SORTIDA: El dia abans de la marxa, dissabte 14 de març de 2019, a les 20 h, a la sala d’actes de l’entitat, l’organització assignarà per sorteig un dorsal i l’hora de sortida a cada equip inscrit. El resultat del sorteig i ordre de sortida es penjaran a la pàgina web www.aetalaia.cat a les 21 h del dia esmentat. També s’hi inclourà la taula horària per ordre de sortida dels Equips.

EQUIPS: Els equips estaran formats per dues o tres persones i com a mínim un participant major de 18 anys. Si els menors d’edat no van acompanyats pel seu tutor legal, hauran de posseir l’autorització corresponent dels ascendents o tutors. Els equips podran estar formats per persones de diverses entitats.

Es permet la participació a nivell individual sempre que sigui sol·licitada per un participant federat i ja inclòs en la classificació de la CCMTR

L´organització  i el control  de  SORTIDA  estarà  ubicat  a: PAVELLÓ POLIESPORTIU DE CUBELLES Carrer del Pla de Sant Pere /  CUBELLES.

Us recomanem que llegiu el Reglament de la 62a Marxa d’Orientació per Descripció

que adjuntem en els documents tècnics.