FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Competició

NordiCEC

Distància 10Km
Desnivell 100m

Aquesta prova forma part de
2022 - Circuit Català de Marxa Nòrdica

Barcelonès Marxa nòrdica
Entitats organitzadores

CENTRE EXCTA. DE CATALUNYA

Contacte

933 152 311
cec@cec.cat

Vine a participar a la caminada de marxa nòrdica de 10 km, emmarcada dins el Circuit Català de Marxa Nòrdica de la FEEC.

Amb la teva inscripció obtindràs una gorra tècnica de la NordiCEC i entraràs al sorteig de material!

Al CEC estem treballant per ser més respectuosos amb l’entorn que ens envolta, per això és molt important que el dia de l’activitat portis un got reutilitzable per anar omplint d’aigua durant els avituallaments. Si no en portes, podràs comprar el teu VasCEC en el moment de fer la inscripció. Entre tots i totes busquem fer activitats més sostenibles!

Una ocasió per aprendre i practicar aquest esport. Amb professionals de la marxa nòrdica i l’equip organitzatiu del CEC.

Reserva’t el diumenge 24 d’octubre i vine a descobrir alguns dels camins i corriols del Parc de Collserola!

Inici:16/10/2022
Duració:1 dies
Inscripció: 
Places disponibles: 400
Soci: 12€
Soci participatiu: 
Preu: 

La marxa nòrdica està reconeguda com una de les activitats fisicoesportives més beneficiosos per a la salut, ja que promou la funció principal de l’organisme, que és caminar. A la tècnica de la marxa nòrdica s’hi incorporen uns bastons dissenyats especialment per a la impulsió, que permeten caminar amb més velocitat, tot activant quasi el 90% de la musculatura. A més, amb la utilització dels bastons tenim la sensació de menor cansament, alliberant el tren inferior i les articulacions que el componen. La tècnica és molt important, i per això és necessari aprendre amb una persona qualificada.

A la NORDICEC tindrem persones instructores titulades que ens acompanyaran durant tot el recorregut per ajudar-nos a millorar la tècnica de la marxa nòrdica. També hi haurà lloguer de bastons per facilitar la iniciació a aquesta activitat que cada vegada té més adeptes.

PROGRAMA:

 • 8:30h a 9:30h – Registre d’inscrits/es i entrega de dorsals, servei de guarda-roba i recollida de la bossa del/la marxista + Lloguer de bastons de marxa nòrdica (5€)
 • 9:30h a 10:00h – Sortides escalonades. L’hora s’informarà en el moment de fer el registre.
 • 13:00h – Finalització del recorregut i sorteig de material esportiu.
 • 13:00h a 13:30h –Avituallament final i comiat

TROBADA: Parc de la Pinça – https://goo.gl/maps/ZkdquT5gXSeGekxx5

ITINERARI CIRCULAR: Parc de la Pinça – Avinguda d’Arturo Mundet – Curves – Passeig de les Aigües – Turó de Santa Maria – Coll de l’Erola – Carrer de l’Aladern – Passeig de les Aigües – Runes del Castell Fortí (GR-6) – Parc del Laberint d’Horta – Avinguda d’Arturo Mundet – Parc de la Pinça

LLOC: Barcelona

INSCRIPCIONS: Inscripcions online fins divendres dia 22 d’octubre a les 20h o fins exhaurir-se.

EN EL CAS QUE QUEDIN INSCRIPCIONS, ET PODRÀS INSCRIURE AL MATEIX DIA DE L’ACTIVITAT A PARTIR DE LES 8:30h i fins les 9:30h.

Per qualsevol incidència amb la inscripció poseu-vos en contacte amb el CEC al 933 152 311, dilluns a dijous de 10:30 h a 13 h i de 17 h a 21 h i divendres de 10:30 h a 13 h.

PREUS:

 • Socis/es del CEC i CEM Mundet:
  • Si ets soci/a del CEM Mundet omple el següent formulari per obtenir el teu CUPÓ de descompte que hauràs d’introduir a l’hora de fer la inscripció. Clica aquí
 • Socis/es participatius i Federats/des FEEC:
  • Si ets federat/da FEEC omple el següent formulari per obtenir el teu CUPÓ de descompte que hauràs d’introduir a l’hora de fer la inscripció. Clica aquí
 • General:  (inclou assegurança)

*Posteriorment a la inscripció, es comprovarà que la persona sigui sòcia del CEM Mundet o sigui federada. En cas contrari, no podrà dur a terme l’activitat a no ser que aboni la diferència corresponent.

EDAT: A partir de 14 anys. Els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats d’un/a tutor legal que també s’hagi inscrit a la NORDICEC.

NIVELL: **/Fàcil

DESNIVELL: +356 / -356 m.

DISTÀNCIA: 10 km

TRACK (orientatiu): https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/ii-nordicec-78887681

SENYALITZACIÓ: Voluntaris/es en els punts de control amb armilles visibles, cintes i senyals indicadors.

AVITUALLAMENTS: Coll de l’Erola (carretera de Sant Cugat), avituallaments amb líquids i sòlids. També hi haurà un punt d’aigua (font).

COM ARRIBAR: El Parc de la Pinça és una de les portes d’entrada a la muntanya de Collserola, es troba just a sobre de la Ronda de Dalt (sortida 4) i del transport públic: Metro Mundet (Línia 3) i autobús (línies 27, 60, 76, V21 ).

RECOLLIDA DE DORSALS: Els dorsals es podran recollir el mateix dia de l’activitat, de 8:30 a 9:30h.

MATERIAL NECESSARI: Mascareta, roba esportiva còmoda i transpirable, calçat esportiu tipus “vamba”, cantimplora o GOT REUTILITZABLE per anar omplint, jaqueta impermeable i/o roba d’abrigar per treure i posar, bastons de Marxa Nòrdica.

NOTA:

 • Important! Cal portar mascareta homologada per poder participar en l’activitat, així com mantenir la distància mínima de seguretat. En cas que no sigui possible mantenir la distància de seguretat i sempre que no comporti un risc per a la salut, caldrà fer ús de la mascareta.
 • Abans de participar en l’activitat cal haver signat la declaració responsable (document) amb l’objectiu d’ajudar a reduir la transmissió de la pandèmia, i assegurar-ne la traçabilitat. El document s’entregarà signat el dia de l’activitat.

Feu clic en aquest enllaç per descarregar-vos la declaració responsable obligatòria per participar en les nostres activitats. L’haureu d’entregar el dia de la sortida al responsable. https://cec.cat/wp-content/uploads/Declaració_responsable_Actualitzada_V.2.pdf

Consulteu els protocols del CEC a: https://cec.cat/wp-content/uploads/Protocol_Activitats-Medi-Natural_CEC_11_20.pdf

Per a més informació podeu contactar amb l’Àrea d’Atenció al Soci 933 152 311 (dilluns a dijous de 10:30 h a 13 h i de 17 h a 21 h i divendres de 10:30 h a 13 h)

NORMATIVA:

 • L’edat mínima per poder participar en l’activitat és de 14 anys en el mateix dia de la prova.
 • Els menors de 18 anys en data de la prova estan obligats a lliurar a l’organització una autorització paterna o de tutor.
 • Els menors de 16 anys en data de la prova estan obligats a anar acompanyats d’un adult durant tot el recorregut i el dret d’admissió recaurà a criteri de l’entitat, que és qui avaluarà l’aptitud física del participant.
 • Si un menor abandona la marxa, el seu acompanyant no podrà continuar sota cap circumstància.

DEVOLUCIONS:

 • El fet de no poder gaudir de l’activitat per motius aliens a l’organització (meteorologia, etc.), implica no tenir dret a cap devolució.