FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Competició

En Marxa pel Rodal – 4a Marxa Nòrdica per Sabadell

Distància 13Km
Desnivell 250m

Aquesta prova forma part de
2022 - Circuit Català de Marxa Nòrdica

Vallès Occidental Marxa nòrdica
Entitats organitzadores

UNIÓ EXCTA. DE SABADELL

Contacte

937 258 712

EN MARXA PEL RODAL: 4a caminada de Marxa Nòrdica per Sabadell

En Marxa pel Rodal és una caminada de marxa nòrdica pels entorns de Sabadell que enguany arriba a la 4a edició. Aquesta caminada forma part del Circuit Català de Marxa Nòrdica.

Per aquesta edició us oferim dos recorreguts no competitius (tot i que es facilitarà el temps de sortida i arribada per dorsal): un de llarg de 12,5 km i +/-160 m de desnivell i un de curt de 7,5 km i +/- 120 m de desnivell.

Amb punt de sortida i arribada del Parc de la Clota (davant Font dels Gitanos), el recorregut va cap al Molí de l’Amat, als vivers i el camp d’oliveres. En aquest punt, el recorregut curt continuarà per la pista per anar a buscar el Torrent de Colobrers i emprendre el camí de tornada per Can Jonqueres i riu Ripoll. El recorregut llarg, deixarà el camp d’oliveres per seguir la pista fins a Togores i continuarà fins el terme de Castellar. De tornada, hi haurà l’opció de visitar una de les cabanes de pedra seca, se seguirà la pista fins a Can Moragues i, com el recorregut curt, el camí de tornada serà pel Torrent de Colobrers.

Tot el recorregut estarà marcat amb cintes de la UES i fletxes i creus de la secció de MN.

En Marxa pel Rodal obert a tothom

Enguany a més, i després d’iniciar el projecte de marxa nòrdica inclusiva i adaptada per a  persones cegues i amb baixa visió, volem aprofitar aquest dia per obrir aquesta activitat a tothom amb l’objectiu de fomentar la pràctica del senderisme a qualsevol persona indistintament de les seves capacitats.

Així doncs el recorregut curt de la Caminada de Marxa Nòrdica serà també el recorregut per la 1a Caminada Popular Inclusiva, adherint-nos d’aquesta manera a la proposta de l’Àrea Inclusiva de la FEEC per promocionar l’esport de salut per millorar la vida de totes les persones sense distinció.

El recorregut de 7,5 km estarà obert doncs a practicants de marxa nòrdica, i en general a tothom i en la qual hi poden participar persones amb necessitats especials i altres que no en tenen. El recorregut transcorre per camins de terra sense asfaltar i en cas de necessitar dispositiu, aquests han de ser aptes per fer l’activitat en el medi natural.

Hi haurà un punt d’avituallament amb aigua, fruita (plàtans) i bombons de xocolata a meitat de recorregut  i també avituallament d’aigua en acabar. Cal portar got (o omplir cantimplores).