FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Competició

Caminada Marxa Nòrdica Urgell (CMNU22)

Distància 8 Km / 14 Km
Desnivell 200m

Aquesta prova forma part de
2022 - Circuit Català de Marxa Nòrdica

Urgell Marxa nòrdica

1 de maig 2022 - 10:00h

Vallbona de les Monges

Pista Poliesportiva

Preu Socis federats: 5€ / No socis federats: 10€ / Socis no federats: 10€ / No socis no federats: 15€

Entitats organitzadores

ASS. ESP. NORDIC WALKING CATALUNYA

Contacte

hola@nordicwalkingcatalunya.cat

El primer diumenge de maig del 2022, els aficionats i les aficionades a la Marxa Nòrdica teniu una cita a Vallbona de les Monges, al sud de la comarca de l’Urgell, envoltats de natura, boscos i història. L’1 de maig hi celebrarem una de les proves del calendari del Circuit Català de Caminades de Marxa Nòrdica de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), la Caminada Marxa Nòrdica Urgell (CMNU2022).

Una caminada que ens embolcallarà dels orígens d’un poble que va néixer al voltant d’un monestir cistercensc que transitarà entre el romànic i el gòtic. Envoltats de natura, la Serra del Tallat i la Vall del Corb ens dibuixaran un paisatge que conviu amb els camps treballats per les persones que són qui veritablement preserven aquest entorn.

Han dissenyat dos itineraris: un de curt de gairebé 8 km i un de llarg que no arriba als 14 km. A través de pistes còmodes i fàcilment accessibles recorrerem l’arquitectura natural dels voltants de Vallbona.

Però a més a més de l’experiència viscuda, entitats i empreses locals ens ompliran una bossa del caminant de productes i tastets per allargar el nostre record. I encara més, participant en el sorteig de regals que segur faran felices a les persones afortunades.