FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Competició

5a NordiCEC

Distància 10Km
Desnivell 300m

Aquesta prova forma part de
- 2024 - Circuit Català de Marxa Nòrdica

Garrotxa Marxa nòrdica
Entitats organitzadores

CENTRE EXCTA. DE CATALUNYA

Contacte

933 152 311
atencio@cec.cat

Un any més, ens tornem a posar en marxa amb la 5a Edició de la NordiCEC.

Vine a participar a la caminada de marxa nòrdica de 10 km, emmarcada dins el Circuit Català de Marxa Nòrdica de la FEEC.

Al CEC treballen per ser més respectuosos amb l’entorn que ens envolta, per això és molt important que el dia de l’activitat portis un got o altre recipient reutilitzable per anar omplint d’aigua durant els avituallaments. Entre tots i totes busquem fer activitats més sostenibles!

Una ocasió per aprendre i practicar aquest esport, amb professionals de la marxa nòrdica i l’equip organitzatiu del CEC.

Reserva’t el diumenge 05 de maig i vine a descobrir alguns dels camins i corriols del Parc de Collserola!

Inscripcions obertes també el mateix matí de l’activitat de 8:30 a 9:30h.


PROGRAMA:

 • 8:30h a 9:30h – Registre d’inscrits/es i recollida de l’obsequi (lloguer de bastons de marxa nòrdica disponible – 6€)
 • 9:45h a 10:00h – Sortida!
 • 13:00h – Finalització del recorregut i sorteig de material esportiu.
 • 13:00h a 13:30h – Avituallament final i comiat

PREU INSCRIPCIONS:

 • Socis/es del CEC i CEM Mundet: 12 €
  • Si ets soci/a del CEM Mundet omple el següent formulari per obtenir el teu CUPÓ de descompte que hauràs d’introduir a l’hora de fer la inscripció. Clica aquí
 • Socis/es participatius i Federats/des FEEC: 14 €
  • Si ets federat/da FEEC omple el següent formulari per obtenir el teu CUPÓ de descompte que hauràs d’introduir a l’hora de fer la inscripció. Clica aquí
 • General: 16 € (inclou assegurança)

*Posteriorment a la inscripció, es comprovarà que la persona sigui sòcia del CEM Mundet o sigui federada. En cas contrari, no podrà dur a terme l’activitat a no ser que aboni la diferència corresponent.


EDAT: A partir de 10 anys. Els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats d’un/a tutor/a legal que també s’hagi inscrit a la NORDICEC.

NIVELL: Fàcil

TRACK (itinerari circular): Clica aquí

SENYALITZACIÓ: Voluntaris/es i instructors/es que ens acompanyaran durant el recorregut. Portaran armilles identificatives.

AVITUALLAMENTS: Avituallaments amb líquids i sòlids. Un a mig recorregut, al Mirador de Cerdanyola, i l’altre al final del recorregut al Parc de la Pinça.

COM ARRIBAR: El Parc de la Pinça és una de les portes d’entrada a la muntanya de Collserola, es troba just a sobre de la Ronda de Dalt (sortida 4) i del transport públic: Metro Mundet (Línia 3) i autobús (línies 27, 60, 76, V21 ).

MATERIAL NECESSARI: Motxilla petita o altre semblant (ronyonera, armilla,…), roba esportiva còmoda i transpirable, calçat esportiu tipus “vamba” de trail running, GOT o ALTRE RECIPIENT REUTILITZABLE per anar omplint, paravents impermeable, roba i accessoris d’abric per treure i posar (guants, buff, gorro), gorra o barret, ulleres de sol, crema solar i bastons de Marxa Nòrdica.


NORMATIVA:

 • L’edat mínima per poder participar en l’activitat és de 10 anys en el mateix dia de la prova.
 • Els menors de 18 anys en data de la prova estan obligats a lliurar a l’organització una autorització paterna o de tutor.
 • Els menors de 16 anys en data de la prova estan obligats a anar acompanyats d’un adult durant tot el recorregut i el dret d’admissió recaurà a criteri de l’entitat, que és qui avaluarà l’aptitud física del participant.
 • Si un menor abandona la marxa, el seu acompanyant no podrà continuar sota cap circumstància.

DEVOLUCIONS:

 • El fet de no poder gaudir de l’activitat per motius aliens a l’organització (meteorologia, etc.), implica no tenir dret a cap devolució.

NOTA:

 • Si vols donar un cop de mà en l’organització de l’esdeveniment, omple el següent formulari. T’hi esperem! – Clica aquí.
 • Si ho prefereixes, et pots inscriure al Taller d’iniciació inclusiu i Pilatwalk, clicant aquí.

Per a més informació podeu contactar amb l’Àrea d’Atenció atencio@cec.cat en el 933 152 311 (dilluns a dijous de 10:30 h a 13 h i de 17 h a 21 h i divendres de 10:30 h a 13 h)