FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Competició

3a La Selva Nordic Walking – SUSPESA

Distància 11 km
Desnivell 300 m

Aquesta prova forma part de
2020 - Circuit Català de Marxa Nòrdica

Selva Marxa nòrdica

21 de juny 2020 - 10:00 h

Plaça de les Pletes

Preu 5€ socis federats / 8€ socis no federats / 8,70€ socis no federats / 11,70€ no socis no federats

Entitats organitzadores

CLUB EXCTA. ARÍTJOL

Contacte

info@aritjol.org

SUSPESA

 

Us donem la benvinguda a la tercera edició de “La Selva Nòrdic Walking” organitzada pel Club Excursionista Arítjol de La Selva Del Camp.

La “3a La Selva Nòrdic walking” pertany al Circuit Català de Caminades de Marxa Nòrdica que organitza la FEEC. Es celebrarà el proper diumenge 21 de juny de 2020 amb sortida i arribada des de la Plaça de les Pletes a tocar del Castell del Paborde.

La Marxa Nòrdica està tenint un gran éxit entre molts dels caminants d’arreu del país, doncs és una activitat física poc agressiva i amb un nivell d’esforç determinable pel propi practicant. Ha esdevingut en els últims anys com una modalitat esportiva que cada dia guanya nous adeptes, ja que ho pot practicar des d’una persona amb baix nivell físic que vol realitzar exercici suau, fins a un esportista d’alt rendiment que practica la marxa nòrdica com a entrenament.

La prova de 11 km i 300 m de desnivell positiu transcorrerà pel “camí de la Terrena” i el “Camí del Rec” SL-C 157. És un circuït que segueix  la vessant dreta de la Riera de La Selva i recorre un dels darrers camins recuperats al municipi: l’antic i medieval “Camí del Rec” que abastia d’aigua a la vila. Caminarem doncs amb unes fantàstiques vistes, entre ponts medievals, bosc de ribera, camps d’avellaners, etc… Desprès enfilarem el Camí de la Terrena per retornar al poble tot disfrutant de la vista del Camp de Tarragona.