FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Competició

4a AquaCEC 2023

Aquesta prova forma part de
- Circuit Català de Marxa Aquàtica 2023

Baix Llobregat Marxa aquàtica
Entitats organitzadores

CENTRE EXCTA. DE CATALUNYA

Contacte

93 315 23 11
cec@cec.cat

INFORMACIÓ DE L’ESDEVENIMENT NO COMPETITIU

 

Mulla’t!

El proper diumenge 16 de setembre vine a provar o perfeccionar la Marxa Aquàtica a l’AquaCEC.

Una trobada no competitiva a la platja de Castelldefels, emmarcada dins el Circuit Català de Marxa Aquàtica, un esdeveniment organitzat pel Centre Excursionista de Catalunya i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), per a totes aquelles persones que vulguin iniciar-se o perfeccionar la tècnica d’aquesta modalitat esportiva.

A l’AQUACEC tindrem el suport d’instructors i instructores de Marxa Aquàtica del CEC, que ens acompanyaran durant l’activitat i ens orientaran sobre la millor execució del gest tècnic.


PROGRAMA DE L’ACTIVITAT:

  • De 8:00 h a 9:00 h – Registre de participants (carpes a la platja), servei de guarda-roba i recollida de la bossa del/la marxista.
  • De 9:00 a 9:30 h – Tallers formatius de marxa aquàtica (tècnica, escalfament, exercicis pràctics…).
  • 9:30 h – Sortida de la marxa acompanyats per instructores titulades que ens aniran assessorant al llarg del recorregut.
  • 11:00 h – Finalització de l’activitat.
  • 11:00 h a 11:30 h – Avituallament final.

TROBADA: A la Guingueta Iguana de Castelldefels. Clica aquí per veure el punt exacte.
Prop del punt de trobada hi ha l’estació de trens de RENFE Castelldefels amb correspondència amb les línies R2, R2 Sud, R13 i R14. També hi ha una zona d’aparcament propera.

ITINERARI: circuit dins el litoral marítim de Castelldefels.

NIVELL: **/Fàcil

EDAT: a partir de 14 anys (vegeu normativa)

MATERIAL NECESSARI: Banyador, escarpins o calçat esportiu vell per poder posar-se dins l’aigua, mitjons fins (pel calçat), neoprè o samarreta per cobrir la part superior del cos (preferiblement d’eixugat ràpid), tovallola de bany, gorra, ulleres de sol, crema solar, aigua i menjar, roba i calçat de recanvi.

NORMATIVA:

  • Clica aquí per llegir el reglament de l’activitat.

PREUS:

  • Socis de ple dret: 10 €
  • Socis participatius: 12 €
  • General: 15*€ (inclou assegurança).

* Totes les persones que no siguin sòcies del CEC hauran d’inscriure’s amb la tarifa general. Aquelles que disposin de llicència de la FEEC podran beneficiar-se del descompte de federat presentant la seva llicència en el moment de la recollida del dorsal (dia de l’activitat). El descompte es farà després de l’activitat mitjançant la devolució de la diferència de preu (3€) a la mateixa targeta des d’on van fer el pagament de la inscripció.

 

NOTA: Per a més informació podeu contactar amb l’Àrea d’Atenció al Soci 933 152 311 (matins de dilluns a divendres de 10:30 a 13 h i tardes de dilluns a dijous de 17 a 21 h).