FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Competició

AJORNADA – XIV CRONONIU

Aquesta prova forma part de
17a Copa Catalana de Curses Verticals (FGC)

Cerdanya Esquí de muntanya
Entitats organitzadores

LA MOLINA CLUB D'ESPORTS

Contacte

secretaria@lamolinace.cat

ITINERARI SEGONS CATEGORIES:

• Sèniors Masculí i Femení (U21) i Júniors Masculí (U20) : El desnivell serà de 864 m, des de la sortida del telecabina Cadí-Moixeró a l’arribada, situada al Refugi Niu d’Àliga al cim de la Tossa d’Alp.

• Juniors Femení (U20) i Juvenils Masculí i Femení (U18) : el desnivell serà de 739 m, amb sortida neutralitzada a la estació inferior del telecabina Cadí-Moixeró, i sortida cronometrada a la part baixa del “Mur” de la Pista Olímpica i finalització al Refugi Niu d’Àliga al cim de la Tossa d’Alp.

• Cadets Masculí i Femení (U16): el desnivell serà de 548 m, des de la part superior del mur de la pista Olímpica i finalització al Refugi Niu d’Àliga al cim de la Tossa d’Alp. Aquesta categoria junt amb la d’Infantils hauran d’agafar el Telecabina a les 17h15’ per aproximar-se esquiant de baixada al punt de la seva sortida. Per fer aquesta aproximació aniran acompanyats amb personal de la organització.

• Infantils Masculí i Femení (U14) : el desnivell serà de 251 m, amb sortida de la base del Teleesquí “Set Fonts” i arribada al Refugi Niu d’Àliga al cim de la Tossa d’Alp. Aquesta categoria junt amb la de Cadets hauran d’agafar el Telecabina a les 17h15’per aproximar-se esquiant de baixada al punt de la seva sortida. Per fer aquesta aproximació aniran acompanyats amb personal de la organització.

TRACK: https://ca.wikiloc.com/rutes-esqui-de-muntanya/xiv-crononiu-itinerari-u21-masculi-i-femeni-seniors-i-u20-masculi-juniors-41508040

 

els altres tracks :

https://ca.wikiloc.com/rutes-

https://ca.wikiloc.com/rutes-esqui-de-muntanya/xiv-crononiu-itinerari-u14-masculi-i-femeni-infantils-41509658esqui-de-muntanya/xiv-crononiu-itinerari-u20-femeni-junior-femeni-i-u18-masculi-i-femeni-juvenils-41509076