FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: VSL Sports
Foto: VSL Sports

Agenda / Competició

Skimo2 i Skimo4

Aquesta prova forma part de
2019 - Curses Open

Esquí de muntanya

Entitat Organitzadora: VSL Sports

SKIMO2 és una travessa d’esquí de muntanya de llarga distància en format de cursa per equips de 2 o 3 persones, que aquest 2019 celebrarà la seva 1ª edició.

Obert només a la Categoria Junior nascuts entre els anys 1999-2000 i 2001 i Categoria Cadets nascuts entre els anys 2002-2003 i 2004.

La travessa es desenvolupa per un recorregut d’alta muntanya, enllaçant dos refugis en un entorn espectacular.

L’objectiu de la Skimo2, és fer un itinerari únicament per a Cadets i Juniors perquè puguin gaudir de una travessa d’esquí de muntanya adaptada a les seves característiques físiques, unint professionals d’aquest esport, amb els amants i practicants de l’esquí de muntanya, els quals buscaran el seu repte personal.

SKIMO4 és una travessa d’esquí de muntanya de llarga distància en format de cursa per equips de 2 o 3 persones, que aquest 2019 celebrarà la seva 1ª edició.

La travessa es desenvolupa per un recorregut d’alta muntanya, enllaçant les dues valls en un entorn espectacular.

L’objectiu de la Skimo4, és fer la volta amb esquí de muntanya unint les dues valls així com les 2 estacions, l’Estació d’Esquí de Grau Roig i l’Estació d’Ordino Arcalis, travessant pels 4 refugis, aplegant els millors professionals d’aquest esport, amb els amants i practicants de l’esquí de muntanya, els quals buscaran el seu repte personal, gaudint d’un recorregut inèdit, amb una segona etapa més tècnica.