FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Competició

Oncoesquimo – SUSPESA

Distància 26km
Desnivell 2700m

Aquesta prova forma part de
2020 - Curses Populars

Ripollès Esquí de muntanya
Entitats organitzadores

UNIÓ EXCTA. VIC

Contacte

972 224 963
info@oncoesquimo.cat

L’Oncoesquimo és una cursa d’esquí de muntanya per equips organitzada per la Fundació Oncolliga Girona i la Unió Excursionista de Vic, amb la finalitat de recaptar fons per ajudar els malalts de càncer del conjunt de les comarques gironines i de la comarca d’Osona. La primera edició d’aquest nou repte solidari se celebrarà el 29 de març del 2020.

Els equips estaran formats per dos o quatre esquiadors (en aquest cas com a mínim dos hauran d’estar en moviment).

La prova consisteix en 3 bucles que recorren les valls que envolten el Santuari de la Vall de Núria, fent tres dels cims més representatius: el Puigmal, el Pic de Finestrelles i el Pic de la Fossa del Gegant. A baix, a l’esplanada, es podran fer els relleus i canvis d’esquiadors que cada equip consideri adient. En aquest punt de l’esplanada hi haurà també l’avituallament per agafar forces.

Les inscripcions per participar a la primera edició de l’Oncoesquimo ja estan obertes. El preu de la inscripció serà de 35 euros per als corredors amb llicència federativa de muntanya (Llicència FEEC tipus D o equivalent) que cobreixi aquest tipus de prova, i de 45 euros per a aquells que no disposin de l’esmentada llicència. El preu de 45 euros inclou una assegurança per a un dia. La data límit d’inscripció serà el dia 28/02/2020. Les inscripcions es tancaran al arribar als 200 esquiadors.

A més de la inscripció individual de cada participant, cada equip haurà de fer un donatiu que serà d’un mínim de 500 euros en el cas que siguin quatre integrants, i de 250 euros en el cas que siguin dos. La quantitat recollida per aquest concepte serà repartida a parts iguals entre dues entitats sense ànim de lucre dedicades a ajudar el malalt de càncer: la Fundació Oncolliga Girona i  Osona contra el càncer.

Us animem a estar atents a aquest nou repte esportiu i solidari, especialment dirigit als amants de l’esquí. Ens veiem a la Vall de Núria!