FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Unió Excta. de Catalunya Barcelona
Foto: Unió Excta. de Catalunya Barcelona

Agenda / Competició

54a Cursa UEC “Bassiero”

Distància 19Km
Desnivell +2.150

Aquesta prova forma part de
2018 - Curses Open

Esquí de muntanya
Entitats organitzadores

UNIÓ EXCTA. DE CATALUNYA BARCELONA

Contacte

934 545 855
bassiero@uecbarcelona.org

La Cursa Bassiero és la cursa d’esquí de muntanya per equips que organitza la Unió Excursionista de Cataunya de Barcelona (UEC de Barcelona) i que aquest any acollirà, ni més ni menys, que el Campionat d’Espanya per Equips de la FEDME-Gran permio Rise Up de Millet.

Amb un traçat marcadament alpí, la competició transcorre a través de les Valls d’Àneu, al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, un escenari immillorable per practicar el nostre esport favorit i al mateix temps gaudir d’un dels entorns de muntanya més bells del territori català.

Però la Cursa Bassiero no és només una carrera.

Són també conferències sobre el món de l’esquí de muntanya, són tallers i activitats per als nens i nenes, són xocolatades, són bons àpats. La Cursa Bassiero és esport, és una bonica escapada en família per Esterri d’Àneu i la zona muntanyosa que envolta aquest preciós poble del Pallars Sobirà, és una oportunitat per adquirir més coneixements sobre un esport com l’esquí de muntanya i una altra oportunitat per fer-se amb els millors del panorama nacional, és una trobada d’amants dels esports de muntanya, l’excursionisme, l’alpinisme, l’senderisme; és una forma d’aprendre dels que saben més i d’ensenyar als que saben menys.