FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Club Muntanyenc Sant Cugat
Foto: Club Muntanyenc Sant Cugat

Agenda / Competició

Campionat de Catalunya d’Escalada de Dificultat

Aquesta prova forma part de
2018 - Campionats de Catalunya - Escalada de Dificultat

Barcelonès Escalada esportiva
Entitats organitzadores

UNIÓ EXCTA. DE CATALUNYA TORTOSA

Contacte

936 74 53 96
cmsc@cmsc.cat

L’Escola de Muntanya del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) organitza el pròxim 6 d’octubre el Campionat de Catalunya d’Escalada de Dificultat 2018. El campionat se celebrarà al rocòdrom Josep Barberà del CMSC i comptarà amb la presència dels millors escaladors del nostre país, tant a nivell absolut com totes les promeses que actualment estan al Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya (CTEEC) de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

Les categories sub12, sub15 i sub18 competiran durant el matí, a partir de les 9.00h. Una vegada realitzada l’entrega de premis d’aquestes categories, al voltant de 14.00h, es procedirà a les rondes classificatòries i posteriors finals de les categories absoluta i veterans, començant a les 15.00h i finalitzant al voltant de les 21.00h.

La benvinguda dels escaladors serà entre les 8.00h i les 8.30h del matí per les categories sub12, sub15 i sub18, i entre les 14.00h i les 14.30h per les categories absoluta i veterans.

Com a novetat, per primera vegada a nivell català, la paraescalada hi tindrà un lloc a les proves oficials amb una exhibició dels paraescaladors catalans, tot just abans de les finals absolutes.

Les inscripcions es poden formalitzar al web de la FEEC fins el dijous 4 d’octubre.

El rocòdrom del Club Muntanyenc Sant Cugat forma part dels centres d’escalada adherits a la fundació Climbers Against Cancer (CAC) i han contribuït amb ells per tal d’oferir una sèrie de regals per tots els escaladors que facin pòdium.

Els organitzadors vetllaran pels petits detalls de la competició, tenint cura dels propis escaladors i facilitant la màxima comoditat d’aquests durant tota la jornada, amb sala de descans i d’escalfament, un pack de benvinguda per ells amb entrepà, fruita, aigua i barretes energètiques, i la possibilitat de massatge esportiu.

El Campionat de Catalunya es converteix així en un dels esdeveniments de l’any inclosos en Sant Cugat Ciutat Europea de l’Esport 2018, i per poder realitzar la corresponent difusió Cugat.cat oferirà al seu web les finals en streaming des de les 19 fins les 21h.